lördag 24 november 2007

Efter en lååång paus...

...har jag plockat fram alla mina scrapgrejer igen. Jag är definitivt en "period-scrappare", när jag väl kommer igång scrappar jag typ 10 LO:n på några dagar och sen blir det ett långt uppehåll till nästa gång. Anledningen till att det blir så är att jag inte har något pysselrum, utan alla mina saker förvaras på golvet i klädgarderoben och kånkas fram till köksbordet när det ska scrappas. Sen får det ligga där en vecka eller så och så åker allt in i garderoben igen. Tråkigt att det ska vara så! Jag vill ha ett eget scraprum nu!

Nåja, jag ska väl visa vad jag har scrappat också. Jag har en massa foton från Agnes första tid och t.o.m. från förlossningen som jag aldrig riktigt orkat scrappa, men nu var jag bara tvungen att få det gjort.


I det lilla rödvitblommiga kuvertet har jag lagt förlossningsberättelsen som Agnes får läsa sen då hon blir större. Det kan ju vara roligt för henne att veta hur det gick till då hon föddes!


Här är ett foto på min man då han klipper navelsträngen då Agnes föddes.


Och här har jag äntligen fått Agnes i min famn för första gången.Här är en LO om hemfärden från BB. Den är jag inte alls nöjd med. Fotona var inte de bästa och jag hade ingen riktigt idé om hur jag skulle göra de, så det blev inte så lyckat.Sen har jag gjort en månads-LO och en LO om Agnes första smakis. På smakis-LO:n gick jag lös med mina nya Doodlebug-glitterflaskor (så härliga). Tyvärr glittrar det inte lika mycket på bild som i verkligheten.Här kommer två detaljbilder på smakis-LO:n.