söndag 30 mars 2008

Glömt att visa

Jag gick genom mina LO:s på datorn ikväll och hittade två som jag fotat för ett tag sen men glömt att lägga in i bloggen. Så här kommer de. Igår var jag på scrapträff och gjorde 3 nya LO:s men dem får ni se nån annan dag :-)

Den bruna LO:n gjorde jag till en skissutmaning på swescrapbook, och den blev publicerad där. Alltid lika roligt!



Den rosa-blå LO:n är kanske inte så mycket min stil, men jag försöker bli bättre på att använda kraftiga färger och mönster. Och det är riktigt kul att göra annorlunda LO:s än vad man vanligtvis gör! Jag brukar oftast utgå från färgerna i fotot när jag scrappar, men på de här fotona fanns det så många olika färger så jag struntade helt i dem och valde nåt helt annat istället.

måndag 24 mars 2008

Skiss-LO

Nu kan jag visa den här LO:n också, den blev nämligen publicerad på swe scrapbook idag! Jätteroligt! Den är gjord efter deras senaste veckoskiss. Skissen passade bra till de här fotona eftersom det var tre foton på rad. Titeln hade jag tänkt skära ut med Silhouetten i samma bruna papper som pilen men efter flera missöden och ett utspillt vattenglas på scrapbordet så blev det inte så... Så jag skrev den för hand istället, det är ju inte så ofta man gör det med rubriker.


Sikta högt

Här kommer mitt bidrag till Scraputmaningens påsk-bingo. Jag valde en rad där det skulle ingå 3 mönstrade papper, band, blommor och filt. Jag blev väldigt nöjd med resultatet! Fotot är ju helt underbart eller hur? Det är egentligen "ett misstag". Vi var hos fotografen och jag ville att hon skulle fotografera Agnes händer och fötter. Agnes låg på rygg och viftade med händerna. Det var inte meningen att ansiktet skulle komma med på bilden, men jag tyckte det såg så häftigt ut att jag inte ville skära bort det. Rubriken hade jag supersvårt att komma på - det tog nog 3-4 dar. Men så plötsligt ploppade den bara upp i mitt huvud!





Och så en ny månads-LO, 9 månader. Just nu använder nästan alla enfärgade papper som bakgrund till sina layouter, så jag tänkte göra mittemot istället. Så jag satte en storblommigt papper som bakgrund och enfärgad cardstock ovanpå. Jag älskar det blommiga pappret, visst är det fint!? :-)

torsdag 20 mars 2008

Tävling på Magdas

Jag har gjort en LO till en tävling på Magdas. Man skulle inspireras av detta foto:





Jag valde att ta fasta på den starka rosa färgen och graffiti-stilen, så jag försökte göra en rubrik som skulle påminna lite om klotter. Så här blev resultatet.

Såg att det kommit in 29 tävlingsbidrag så chansen att vinna är ju inte så stor :-) Men man kan ju alltid hoppas!

måndag 17 mars 2008

Uppdatering igen

Här kommer två LO:s som jag gjorde för ett tag sen. Babysim LO:n tror jag att jag glömt bort att lägga in i bloggen och "I farmors famn" gjorde jag till en skisstävling så den fick jag inte visa innan tävlingen var avslutad. Tyvärr vann jag inte, fast jag blev väldigt nöjd med den :-)



söndag 16 mars 2008

Två nya

Nu har jag haft tid att scrappa lite igen - äntligen! Två nya LO:s som är helt olika. Den första är mer min stil, enkel och stilren, medan den andra är ganska galen :-) Men det är jättekul att våga använda färgstarka papper ibland också. Den första LO:n är gjorde nästan enbart med hjälp an Silhouetten. Ramen runt fotot, texten och snirklarna är utskurna med den. Hjärtat fick Agnes på ett Alla-hjärtans-dag kort från Oskar. Tyckte det var lika bra att det kom till fortsatt användning eftersom det var så fint! :-)



torsdag 13 mars 2008

8 månader

Äntligen har jag hunnit scrappa lite igen! Men det blir inte mycket tid över för pyssel nu när Agnes börjat sova bara en gång på dagen istället för två. Svårt att hinna med då... Men här kommer i alla fall 8 månaders LO:n (som blev väldigt röd och vit). Jag är inte alls nöjd med den...





tisdag 4 mars 2008

Glömsk...

Nu minns jag inte om jag redan visat den här LO:n eller inte...men jag tror inte det :-) Den är i alla fall gjord till en scraputmaninge på FL. Det var jag som hittade på utmaningen eftersom jag vann den förra. Man skulle göra en LO med rivna kanter (endera på fotot eller på något papper). Dessutom skulle det finnas minst ett hjärta med på den. Så här blev min:






måndag 3 mars 2008

Scraputmaning

Jag gjorde en LO utgående från förra veckans skiss på Scraputmaningen som jag skickade in dit. Igår kväll såg jag att de lagt ut den på sin blogg så nu kan jag även visa den här. Lägger ut både skissen och min LO. Bokstäverna till titeln, den vita blomremsan på höger sida om fotot och den vågiga, runda cireln är utskurna med min nya Silhouette.