torsdag 24 april 2008

En rosa och en blå

Den här LO:n gjorde jag efter en skiss (minns inte vilken...) Det skulle egentligen vara en titel nånstans på den också, men jag tyckte det räckte med "I love you"-pappret. Det är sååå roligt att scrappa de här studiofotona på Agnes - de är så underbara! Vissa foton har jag redan scrappat flera gånger, en gång i färg och en gång i sepia eller svartvitt.

Den här LO:n handlar om att Agnes alltid sover i vagnen på dagarna, det är så gott som omöjligt att få henne att somna inne. Tyckte det var så häftigt när det var värsta snöstormen i vintras och hon låg där ute och sov så gott, så jag var tvungen att ta ett foto av vagnen.

tisdag 22 april 2008

Silhouette LO

Här är en LO där jag använt Silhouetten VÄLDIGT mycket. Allt är utskuret med den - titeln, blomrankorna, cirkeln med vågiga hörn och journalingrutan.


måndag 21 april 2008

What´s up?

Här kommer en svart-vit LO (med lite rosa förstås) ;-)
Det här är en väldigt snabbgjord sida, tog kanske 15 min. Hade en skiss som jag utgick från så då är det alltid lättare.


söndag 20 april 2008

Tavla

Jag har gjort en tavla till två tvillingtjejer som hör till samma mamma-barngrupp som Agnes och jag. Alla barnen har nyss fyllt 1 år och tvillingflickorna fick den här tavlan till sitt rum. Det var en uppskattade present, i alla fall av deras mamma. Flickorna fick också varsin docka och de var mycket populärare än tavlan :-)
Dikten på tavlan lyder så här:

There's two to wash
There's two to dry.
There's two who argue.
There's two who cry.

There's two to kiss.
There's two to hug.
And best of all
there's two to love.

lördag 19 april 2008

Kram

Här kommer ännu en LO som jag gjorde på scrapträffen för x antal veckor sen. Den är VÄLDIGT färgglad, den är t.o.m. ännu mer lysande orange i verkligheten.


onsdag 16 april 2008

Skisstävling på Stellas

Stellas hade nyligen en skisstävling med två olika skisser. Jag gjorde en LO till vardera skissen och så här blev de.


3 på raken

Jag har som sagt scrappat flitigt de senaste dagarna och några layouter är INTE till nån tävling eller utmaning så dem kan jag lägga upp redan nu. De här sidorna är alla gjorde på ca 20-30 minuter, så det är inte direkt några mästerverk. Men ibland då man bara vill få fotohögen att minska lite är det bra att göra några snabba och enkla sidor. Alla layouter behöver ju inte vara sååå välarbetade, det är huvudsaken att fotona kommer med i albumet.
tisdag 15 april 2008

Producerat på scrapträffen

För en tid sedan var jag på en scrapträff med ett gäng scrapglada tjejer. Vi scrappade en hel lördag, från 10 till 16. Scrapträffen är en "fristående fortsättning" på scrapkursen som Arbis ordnade på våren. Vi som gick kursen ville gärna fortsätta att träffas och scrappa tillsammans, så kursledaren ordnade så vi fick använda Arbis utrymmen en hel dag. Och fler träffar kommer det att bli! Jag gjorde 3 LO:n på träffen, men den ena har jag skickat till en tävling så den kan jag inte visa ännu. Men de två andra kommer här:torsdag 10 april 2008

Stellas kittävling

Här kommer mitt bidrag till kittävligen på Stellas. Tävlingen går ut på att skapa en LO av materialet i ett "hemligt kit". Jag valde kitet som hette "Beige toner". Tävlingen avslutas den 20 april och hittills har det kommit in ca 80 bidrag så chansen att vinna är ganska minimal. Jag blev i alla fall riktigt nöjd med LO:n, fotot är ju så underbart!