fredag 27 juni 2008

En snabbis

Här kommer en väldigt snabbscrappad LO. Pappret är så mönstrat så det var svårt att göra så mycket med det. Tycker själv den blev lite för orolig...men ganska rolig på ett sätt :-)tisdag 24 juni 2008

Solsken

Jag har glömt att visa LO:n jag gjorde till SOL-utmaningen på Familjeliv. Titeln skulle innehålla ordet SOL och man skulle inspireras av solen. Så här blev min tolkning.


Fjärilarna och "krusidullen" nere i högra hörnet är utskurna med Silhouetten. Jag älskar verkligen den maskinen! :-)

lördag 21 juni 2008

Snö på midsommar :-)

GLAD MIDSOMMAR PÅ ER ALLA!

Eftersom jag inte har scrappat på en lång tid så jag har ganska gamla foton som ännu ligger oscrappade. Det kändes lite konstigt att scrappa vinterfoton mitt i juni, men så fick det bli :-) Jag tvingar mig själv att scrappa kronologiskt, jag får inte scrappa några sommarfoton innan vinterns och vårens foton är klara.

Sen kommer en LO som är gjord efter Scraputmaningens midsommarskiss. Jag tyckte Agnes såg ut som en hip-hopare med de där kläderna och då ploppade låten " Cause I´m a hiphopper - yes I am" upp i huvudet på mig, så det fick bli titeln. Tyvärr syns den rosa texten sämre på foton än i verkligheten.Och så här såg skissen ut:

måndag 9 juni 2008

Blått, rött och vitt

Här kommer en ny LO. Det blå pappret är mycket mörkare i verkligheten, vet inte varför jag inte fick rätt nyans fast jag försökte fixa det i PS. Den vita cirkeln och fågeln är utskurna med Silhouetten. De vita krusidullerna är BG:s rub-ons. Titeln är från My Minds Eye. Jaaa, inte så mycket mer att säga om den då...förutom att jag blev ganska nöjd med den :-)


fredag 6 juni 2008

Ny napp?

Jag har inte scrappat på över en vecka, men här kommer den senaste LO:n jag gjorde. Definitivt inte världens finaste, men jag ville ha med det här fotot eftersom det är så roligt. Jag vet inte om journalingen syns, men den handlar i alla fall om att Agnes alltid tar det här locket (från en Ikea-korg) och stoppar i munnen. Hon är ganska nappgalen och får man ingen napp av mamma måste man ta det man hittar :-)