måndag 30 november 2009

Bestämd

Här kommer en LO som jag gjort till Scrappiz skissutmaning i november.Jag älskar de här rosa tårtpappren från Tiimari! Och jag älskar de här färgerna som Agnes har på sin klänning här - rosa, vitt och turkos är sååå fint ihop tycker jag! De vita bladen är en favorit som passar då man inte vill ha gröna blad.Visst har hon FÖR härlig min på det här fotot!? Lilla fröken kan minsann vara bestämd i sina åsikter :-)


Under den turkosblå remsan har jag lagt rosa klistermärksblommor som är jättegamla. Vissa saker tror man att man aldrig ska ha användning för - de här har jag nog bläddrat förbi 100 ggr i mappen och konstigt nog har de aldrig passat (fast de är rosa)! Men nu plötsligt kom de till användning! :-)


"Lilla fröken bestämd"


::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::


Jag har glömt att visa min fina vinst som jag fick från Cia. Ett minialbum med massor av tillbehör - papper, plastfickor och dekorationer i massor. Tusen tack Cia!


Jag fick även en jättefin KAOS-award av Cia! Tyvärr blev fotot inte så bra, KAOS:en är mycket finare i verkligheten. Tack Cia! :-)Ja, det var nog allt för denna gång :-)

söndag 29 november 2009

Full fart

Mitt i julstöket finns det plötsligt en massa roliga scraptävlingar som lockar! På Svensk scrapbooking hittade jag en annonsutmaning där man skulle göra en LO med inspiration av den här annonsen.Jag fastnade för färgerna rosa, turkos och svart. Så här blev min LO:


Oskar och Agnes springer runt, runt med varsin dockvagn och jagar varandra. Det är verkligen full fart och de skrattar så de kiknar. Fotona är tagna av Pyzzlan - tack igen! :-)Jag tyckte att annonsen var ganska fartfylld med alla sina ränder så jag valde foton med fart och fläng. Knapparna valde jag eftersom det fanns många cirklar i annonsen.


Ovanligt detaljrik LO för att vara min - eller vad tycker ni? :-)Maffig 3D- blomma från Tiimari och en massa olika bårder.


Lite trist fotoväder ute idag, så färgerna på LO:n är inte de bästa. Men så 'r det ju alltid den här årstiden...
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::


Ni har väl inte missat att det pågår CYBERCROP i Hobbyhusets tävlingsforum nu???


Och i Hobbyhusets blogg har vi startat JULSPURTEN - en ny tävling kommer upp varje söndag fram till 4:e advent!


Så det är verkligen full fart nu! :-) Jag hoppas att ni hinner med många bidrag till våra tävlingar!


tisdag 24 november 2009

DT-alster

Här kommer två LO:s som jag gjort till Hobbyhuset. Den första LO:n är från första maj i år...bättre sent än aldrig :-)Jag ville testa lite nytt så jag klippte av mönsterpappret på mitten och använde bara den delen som hade de fina swirlsen och fåglarna.Rubriken är utstansad med Cuttlebugen. Det blev inte så mycket dekorationer, en blomma, lite bling och Pearl maker pärlor.Pyzzlan och jag träffas ganska ofta och hon har alltid kameran med och fotar våra barn. Vi har bytt ihop lite foton och bl.a. de här fotona har hon tagit (eller det översta tror jag faktiskt hennes mamma tog) :-D Tusen tack för fotona Pyzzlan! Alltid kul att få lite nya foton. :-)

På den här LO:n sitter Agnes och Oskar i parken och tar en välbehövlig saftpaus. Man börjar längta tillbaka till sommar och värme då man tittar på såna här foton...


Turkos, orange och brunt är inga vanliga färger för mig, men alla papper passar så bra ihop så det var enkelt att jobba med dem.


Nästan allt material som jag använt hittar ni på Hobbyhuset.


Ni har väl inte missat att vi har CYBER-CROP på Hobbyhuset fr.o.m. söndag 29.11? CC:n håller på en hel vecka och det kommer att komma massor med roliga utmaningar i tävlingsforumet. Missa inte det!!!söndag 15 november 2009

Födelsedagskort

Det blir inte så mycket scraptid just nu p.g.a. husbyggandet, men ett och annat kort hinner jag i alla fall med. Det här kortet fick min goda vän Pyzzlan som fyllde år i tisdags :-)Hon gillar inte rosa, så jag var noga med att hålla mig lååångt borta från alla rosa nyanser :-)
Allt material som jag använt till kortet kommer från Hobbyhuset.


Grattisrutan har jag klippt ut för hand (formen är inspirerad av en Spellbinder-die som jag hoppas blir min snart). Texten är utprintad på datorn.

Härlig turkos-silvrig blingswirl från Prima. I mitten av blomman har jag lagt en Pearl center, också från Prima.

Ni har väl inte missat att det är en ny tävling på gång i Hobbyhusets blogg? En skisstävling med tvist... :-)

Ha en skön helg allihopa!

lördag 7 november 2009

Farsdagskort

Imorgon är det ju farsdag, men vi brukar fira inleda firandet redan på lördag. Man ska ju hinna både till morfar och farfar, så det blir firande hela helgen. :-)

Jag tycker det är jättesvårt att göra kort åt män, jag har ofta väldigt lite material som passar färg- och stilmässigt. Så vi på Hobbyhuset utmanade varandra att göra farsdagskort i år. Här kommer mina kort.På det här kortet använde jag en av de få pojkstämplar jag har. Stämpeln är kanske lite för barnslig åt en farfar, men med tanke på att han ofta har olika kepsar och mössor på sig så passar den bra ändå. :-)

Närbild på blomman som är dekorerad med en bling-blomma från Basic Grey.På nästa kort har jag gjort en uggla med hjälp av Spellbinders scalloped cirklar. De övriga delarna har jag ritat själv och klippt ut. Jag har sett en likadan uggla på en blogg
tidigare, men tyvärr minns jag inte var.Textremsa utprintad på datorn.


Ugglans pupiller gjorde jag av blingstenar i brunorange.


I mitten av knuten satte jag en blingpärla som dekoration.

Titta in i Hobbyhusets blogg för att se de andra DT-tjejernas kort!

Ha en trevlig farsdagshelg allihopa!