fredag 26 februari 2010

Scrapshopping

Nu har jag äntligen fått hem lite nya scrapsaker! Och jag blev såå sugen på att göra en LO, fick hem så många fina papper från Primas nya serie. Titta här:

Jag sökte överallt efter en butik som skulle ha fler än ett eller två av dessa papper, men det var svårt att hitta. Jag vill gärna beställa allt från samma butik för att spara postkostnader. Till slut hittade jag många av pappren jag sökte på Scraplagret. Jag kan verkligen rekommendera den webshopen, även för oss som bor i Finland! Jag har aldrig nånsin fått mitt paket så snabbt från nån annan svensk nätbutik. Vanligtvis tar det närmare 2 veckor innan paketet kommer eftersom de inte skickar iväg paketet innan betalningen syns på deras konto. Men på Scraplagret kunde man maila in en skärmdump på betalningen till Emma och så postade hon paketet genast.


Jag beställde alltså på måndag, betalade på tisdag och mailade in skärmdumpen samtidigt. Mitt paket postades samma dag och det kom fram på torsdag - 4 dagar efter beställningen kom in! Snabbt jobbat, sånt gillar jag! :-) Jag kommer definitivt att handla fler gånger därifrån, utbudet är relativt stort och hon tar in många av de märken jag gillar bäst, som t.ex. Prima, Pink Paislee Graphic45, Inkido och Martha Stewart.

Nu gäller det bara att hitta lite ledig tid för pyssel också... :-)

Ha en trevlig helg!

måndag 22 februari 2010

Alla hjärtans dag -kortHej på er!

Roligt att ni fortfarande orkar titta in i bloggen trots att det inte händer så mycket här just nu. Jag tänkte visa ett härligt rosa kort som jag fick av min vän Pyzzlan på Alla hjärtans dag. Visst är det sött?
Idag har jag faktiskt shoppat lite scrapsaker! Det är flera månader sen sist! Jag har suktat efter de nya Prima-papperen de senaste veckorna, men de är endera slutsålda eller så finns det bara några få kvar i de butiker där jag tittat. Men idag hittade jag många av dem på Scraplagret så det fick bli en beställning därifrån. Hoppas jag hinner scrappa lite sen då de kommer!


lördag 13 februari 2010

Scrapping light

Ja, som ni vet så är ju inte scrappandet speciellt högt prioriterat just nu, men jag hittade faktiskt tre kort som jag gjorde för ett tag sen som jag inte bloggat. Jag vann ett Basic Grey kort-kit i en tävling (jag tror det var hos Mima´s). Om jag minns rätt så innehöll kitet 10 kort som man skulle limma ihop.
Det var ett lite annorlunda sätt att göra kort på som jag inte testat tidigare. Alla bitarna var färdigt utklippta i lagom storlekar och de var numrerade så det var bara att söka reda på alla delar som hörde till ett visst kort och limma ihop dem. Ett enkelt sätt att göra ett kort om man har bråttom. På vissa av kortet har jag lagt till lite annat material eller lämnat bort sånt som jag inte ville ha med, så de är ändå inte riktigt enligt "receptet" :-)

Alla papper och färger var kanske inte min vanliga stil, men det var kul att pyssla med nåt som blev snabbt färdigt. Och det är ju alltid bra att ha kort på lager! Lite scrapping light kanske man kan kalla det ;-)
Men nu längtar jag verkligen efter riktig scrapping! Jag har inte haft ork att plocka fram mina saker den senaste tiden eftersom vi har haft lägenhetsvisning här ganska ofta. Det är ett sånt stort projekt att släpa fram alla saker så jag gör inte det om jag vet att de måste städas bort igen om någon dag. Men nu hoppas jag att jag skulle hinna scrappa snart igen! Tror jag ska beställa lite nya saker så kanske det är lättare att komma igång igen! Nyheterna har börjat dyka upp i butikerna nu så det börjar kännas lockande att beställa lite nytt material.


Jag undrar vad som blir vårens TREND inom scrapping? Jag tycker det har kommit så lite roliga nyheter den senaste tiden så jag längtar verkligen efter nåt nytt och annorlunda nu!


måndag 8 februari 2010

Inredning

Vissa av er som läser den här bloggen är kanske intresserade av inredning också. Då kanske ni vill läsa min andra blogg "Lovely white and bright"? Ni har några dagar på er att anmäla ert intresse, sen låser jag den bloggen så att bara inloggade läsare kommer åt den. Så skicka ett mail med din e-post adress om du vill kunna läsa den i fortsättningen (gäller alltså INTE scrapbloggen utan inredningsbloggen). Maila annalena77@hotmail.com eller lämna ett meddelande i nån av bloggarna eller på FB eller FL. Glöm inte att skriva er e-postadress i meddelandet!