tisdag 17 augusti 2010

Glad överraskning!

Titta vilken tur jag hade i Allt om scrap:s sommartävling! Otroligt att JAG lyckades vinna på lotteri, det händer i princip aldrig! Ska bli kul att få hem lite nya scrapsaker igen! Jag är väldigt sugen på att scrappa igen, men det är svårt att hitta orken nu när jag börjat jobba igen.


onsdag 4 augusti 2010

Första LO:n

Äntligen har jag scrappat en LO! De senaste 8-9 månaderna har jag inte gjort annat än enstaka kort. Känner mig som en riktig nybörjare när det kommer till LO:s nu. Jag vet inte vad jag ska använda för papper, kan inte dekorera, hittar inte på några idéer...men jag är jättesugen på att komma igång igen! Jag ligger ca 1 år tillbaka i tiden med foton, så jag har en stooor hög att beta av.


Allt om scrap hittade jag en skiss som jag tyckte passade in på några små foton från Agnes dagisfest i maj 2009. Såna här sidor är svåra (och lite tråkiga) att scrappa tycker jag. Man ska få plats med många foton och dessutom en hel del text. Så när jag såg den här skissen bestämde jag mig för att NU ska jag äntligen få bort de här fotona ur min växande hög!

Så här blev resultatet...ni får inte döma mig alltför hårt nu, kom ihåg att jag haft en lååång paus ;-)
Det gröna bakgrundspappret har jag haft länge och aldrig riktigt gillat. Nu ville jag ha ett "vårpapper" så grönt med lite fjärilar passade bra. Jag har nyligen shoppat en hel del nya scrapsaker, men det här är typiskt beteende för mig. När jag shoppat nåt nytt så passar det aldrig in på det jag vill göra, utan jag väljer nåt papper som legat i högen i flera år :-)
På några av fotona har jag "ringat in" Agnes med hjälp av vitprickiga cirklar (rub-ons).

Texten skrev jag ut på vita pappersremsor som jag klippte vågformade.

Den rosa fjärilen har jag lackat med Glossy Accents. När använde man senast det? :-) Lääänge sen, i alla fall för mig!


Det blev som sagt inget mästerverk, men det är skönt att ha kommit igång igen och det är ännu skönare att ha scrappat de här fotona som jag alltid hoppat över för att jag velat göra "något roligare". Men just såna här foton är ju nästan de viktigaste i barnets album, såna som visar vad man gjort och människor man umgåtts med. Visst är det roligt att bara scrappa vackra närbildsporträtt på leende barn, men det blir nog ett väldigt tråkigt album med bara likadana foton.