tisdag 24 november 2009

DT-alster

Här kommer två LO:s som jag gjort till Hobbyhuset. Den första LO:n är från första maj i år...bättre sent än aldrig :-)Jag ville testa lite nytt så jag klippte av mönsterpappret på mitten och använde bara den delen som hade de fina swirlsen och fåglarna.Rubriken är utstansad med Cuttlebugen. Det blev inte så mycket dekorationer, en blomma, lite bling och Pearl maker pärlor.Pyzzlan och jag träffas ganska ofta och hon har alltid kameran med och fotar våra barn. Vi har bytt ihop lite foton och bl.a. de här fotona har hon tagit (eller det översta tror jag faktiskt hennes mamma tog) :-D Tusen tack för fotona Pyzzlan! Alltid kul att få lite nya foton. :-)

På den här LO:n sitter Agnes och Oskar i parken och tar en välbehövlig saftpaus. Man börjar längta tillbaka till sommar och värme då man tittar på såna här foton...


Turkos, orange och brunt är inga vanliga färger för mig, men alla papper passar så bra ihop så det var enkelt att jobba med dem.


Nästan allt material som jag använt hittar ni på Hobbyhuset.


Ni har väl inte missat att vi har CYBER-CROP på Hobbyhuset fr.o.m. söndag 29.11? CC:n håller på en hel vecka och det kommer att komma massor med roliga utmaningar i tävlingsforumet. Missa inte det!!!3 kommentarer:

Pyzzlan sa...

Kul att se litet nya sätt att använda formerna på pappren. Snyggt! Färgen på den första LO'n säger jag inget om men färgerna på den andra är jättefina! Gillar upplägget på den också plus sötisarna på bilden då också förstås :-) Just nu längtar man ju verkligen efter sommar och SOL!!!

cia sa...

Å den andra var ju urfin!
läckra färger, mönster och former!

Bettan sa...

Härliga färger så här i höstmörkret...eller vintermörkret kanske man ska säga, det är ju trots allt advent i helgen :-) Mysigt!
Hoppas du har en skön kväll!
Bettan