onsdag 4 augusti 2010

Första LO:n

Äntligen har jag scrappat en LO! De senaste 8-9 månaderna har jag inte gjort annat än enstaka kort. Känner mig som en riktig nybörjare när det kommer till LO:s nu. Jag vet inte vad jag ska använda för papper, kan inte dekorera, hittar inte på några idéer...men jag är jättesugen på att komma igång igen! Jag ligger ca 1 år tillbaka i tiden med foton, så jag har en stooor hög att beta av.


Allt om scrap hittade jag en skiss som jag tyckte passade in på några små foton från Agnes dagisfest i maj 2009. Såna här sidor är svåra (och lite tråkiga) att scrappa tycker jag. Man ska få plats med många foton och dessutom en hel del text. Så när jag såg den här skissen bestämde jag mig för att NU ska jag äntligen få bort de här fotona ur min växande hög!

Så här blev resultatet...ni får inte döma mig alltför hårt nu, kom ihåg att jag haft en lååång paus ;-)
Det gröna bakgrundspappret har jag haft länge och aldrig riktigt gillat. Nu ville jag ha ett "vårpapper" så grönt med lite fjärilar passade bra. Jag har nyligen shoppat en hel del nya scrapsaker, men det här är typiskt beteende för mig. När jag shoppat nåt nytt så passar det aldrig in på det jag vill göra, utan jag väljer nåt papper som legat i högen i flera år :-)
På några av fotona har jag "ringat in" Agnes med hjälp av vitprickiga cirklar (rub-ons).

Texten skrev jag ut på vita pappersremsor som jag klippte vågformade.

Den rosa fjärilen har jag lackat med Glossy Accents. När använde man senast det? :-) Lääänge sen, i alla fall för mig!


Det blev som sagt inget mästerverk, men det är skönt att ha kommit igång igen och det är ännu skönare att ha scrappat de här fotona som jag alltid hoppat över för att jag velat göra "något roligare". Men just såna här foton är ju nästan de viktigaste i barnets album, såna som visar vad man gjort och människor man umgåtts med. Visst är det roligt att bara scrappa vackra närbildsporträtt på leende barn, men det blir nog ett väldigt tråkigt album med bara likadana foton.

12 kommentarer:

Pyzzlan sa...

Nå, den blev ju hur bra som helst! Våriga färger och flera fina detaljer. Mimmi är säkert glad över att ha fått vara med också :)

Jessica - "Jecca" sa...

Den blev ju hur bra som helst! Och du skia se att efter den här så blir det mycket lättare! :)

Essmo sa...

Va härligt att du har kommit igång igen, har saknat dina alster. Gillar denna layouten; fina färger,kul med så många kort å fint upplägg! =)
Ha det gött!
kram K.

cia sa...

Mysig!
Jättefint med de vågiga textremsorna!

Maja/eyovine sa...

Skoj att du kommit igång =). Gillar journalingen i vågor. Kul att du är med på vår sommartävling..

// Maja AoS

Cattis sa...

Vilken härlig tolkning av skissen du har gjort! Och jag gillar också vågorna! =)

Cattis sa...

Vilken härlig tolkning av skissen du har gjort! Och jag gillar också vågorna! =)

Lilo sa...

Läckert! Nu måste du börja scrappa layouter igen! =) Gillade dina rubonscirklar du använt, de var coola!

Marie/Mison sa...

Kul att vi kunde inspirera dig. Håller med Lilo - du måste scrappa layouter!!

Pyzzlis sa...

Härligt att kommaigång igen efter så lång tid. Tycker inte du ska vara missnöjd med denna LO, den är ju kanon... helt underbar tycker jag...

Pyzzlis sa...

Härligt att kommaigång igen efter så lång tid. Tycker inte du ska vara missnöjd med denna LO, den är ju kanon... helt underbar tycker jag...

Karina sa...

Härliga färger å textremsor. Det där gröna bakgrundspappret har jag också haft en gång. Jag tyckte om det!