torsdag 21 april 2011

Påskcrop på Scrappiz

Som jag skrev i senaste inlägget pågår påskcropen på Scrappiz just nu. Där finns en massa roliga utmaningar och den som jag föll för genast var att göra en LO med inspiration av denna annons.


Jag visste precis vilket bakgrundspapper jag skulle använda till LO:n. Det fick bli en LO med ett höstfoto.

Förutom den orange-gula färgen inspirerades jag också av blommorna som fanns i annonsen.
Lite rivna kanter och ett mossgrönt papper som sticker fram i "hålen".


De bruna "snirklarna" är från en jättestor diecut som jag klippt sönder i mindre bitar. Ibland gör man inköp i nätbutiker utan att riktigt veta vad man köper...denna diecut var en sån grej. Det var 3 st i en förpackning och de var jättestora, den rymdes inte ens på en 30x30 sida så det blev att kapa den i mindre bitar.

Jag hoppas verkligen inte att detta var den enda LO:n jag hinner göra till cropen. Men påskhelgen är ganska fullbokad, så det finns stor risk för att jag inte hinner med fler. Jag har dock en utmaning som jag är riktigt sugen på att hinna göra...den handlar om att scrappa med klara färger som rosa, grönt och gult. Hoppas bara jag hittar nåt passande foto, jag har inte framkallat nya foton på väldigt länge.

HA EN RIKTIGT SKÖN PÅSK!

lördag 9 april 2011

Ett litet hej

Trevligt att det fortfarande finns någon som läser min blogg fast det går veckor mellan uppdateringarna. :-) Jag uppskattar er som tar er tid att skriva en liten kommentar! Jag har faktiskt scrappat TRE nya LO:s (som jag lovade i förra inlägget) men jag har inte hunnit fota dem ännu, så ni får vänta ett tag på dem.Det är snabbare och enklare att bara lägga in några foton på barnen, så jag gör det istället!


Syskonkärlek

Världens gladaste 3-månaders knodd
7200 g & 66 cmJag såg att Scrappiz ska ha en Påskcrop i år med start den 15 april. Den pågår hela tio dagar, så kanske jag med god tur hinner göra en LO eller två. Börjar bli ett tag sen jag var med i en crop nu, så det vore verkligen kul! Nån annan som ska vara med?