torsdag 9 augusti 2007

Och så lite nytt...

Jag ska visa två av mina senaste LO:n. Den första heter Sleeping Beauty och är en väldigt enkel och stilren. Det är nog den stil som passar bäst in på mig, men jag försöker hela tiden utvecklas och göra "häftigare" LO:n med mer detaljer, färger och dekorationer. Den andra LO:n är väl ett exempel på det kanske... Bad hair day heter den och egentligen har väl Agnes Bad hair day alla dagar för så där ser hennes hår ut för det mesta :-)

5 kommentarer:

Sol30 sa...

Superfina lo:s! Många som jag inte sett innan. Du är sååå duktig! Fastnade riktigt för "Love" och dina bröllops-lo:s är underbara!
Bad hair day är ju jättehäftig! :-)

Lägger till din blogg i min lista!

Jo sa...

Ja, välkommen till bloggvärlden! Jag lägger till din blogg hos mig...
Dina bröllopslayouter är jättefina, jag känner igen många av dem!

bitte71 sa...

HAlloj där...
Välkommen till bloggträsket du oxå;-) Gillar "Bad hair day" massor:-D Min Agnes ser mest ut som onkel Fester i familjen Adams (helt skallig), men hon är sötare än honom förstås *fniss*

Skumpis sa...

HEEEEJ! Kul att "se" dig! Superfina nya LOs du gjort. Den helvita är störtcool! Sen är det himla kul att se dina "gamla" bröllopsLOs. Väcker massa minnen till liv från förr i tiden i scraptråden ;-) :-D Själv är jag mest en smygläsare nu för tiden ;-)

Malin sa...

Hej :)
Å vad kul att du bloggar :)
Underbara layouter, den vita är en lift va, tycker jag känner igen den från..hmn Mystjejen var det kanske, skit samma fin e den iallafall .)
Å vad stor hon har blivit å så söööööt!!!!
Kramen Malin (mammsy)