söndag 9 september 2007

Produktiv

De senaste dagarna har jag varit väldigt produktiv när det gäller scrappandet. Allt annat har dock glömts bort, som t.ex. disk och tvätt och sånt...
Jag lägger väl ut alla LO:s på rad då...och jag tar tacksamt emot både ris och ros! Vissa är jag jättenöjd med och andra är mest hastverk som jag scrappat bara för att jag måste hinna få undanscrappat. Har såå många foton från Agnes första månader - men man kan ju inte scrappa ALLA. Men hur ska jag kunna välja?!?! Hur gör ni? Har ni även vanliga album med såna foton ni inte scrappat eller har ni bara scrapalbumen och resten på datorn? Just nu har jag bara scrapalbumet och resten på datorn, har inte rum för en massa vanliga album nånstans.Den här LO:n är jag "sådär" nöjd med... Färgerna blev konstiga då jag fotade, det var mulet där ute. Men jag gillar fotot. Vi har mest foton på Agnes, inte så många där vi är alla tre så därför ville jag scrappa det här.


Den här gillar jag jättemycket! Gillar färgkombinationen med grönt, vitt och rosa. Dessutom gick den snabbt att göra! :-)


Den här gillar jag också. Har sett många som gjort fina ramar runt fotona, så jag provade på att göra en egen. Ganska nöjd blev jag (det var ju ända första försöket). Gillar även de rosa Thickers-bokstäverna som kom från LM för nån dag sedan.Den här LO:n höll på att åka i soporna. Smetade ut rosa akrylfärg runt fotots kanter men det var fel nyans och blev skitfult! Visste inte hur jag skulle dölja det, men så kom jag på att jag gör en ram av utstansade blommor. Blev kanske lite vääääl mycket blommor, men den räddades i alla fall undan soppåsen :-)

Har gjort 2 LO:n till som jag ska försöka hinna fota nån dag. Som sagt - jag blir väldigt glad om du kommenterar mina LO:n!

2 kommentarer:

pampam sa...

Jättefina LO:s jag fastnade mest för "lilla goa angens", hur söt som helst och ramen är grymt fin och lager på lager är så fint, matchande fina papper! jag framkallar inte alla bilder jag tar och jag scrapar inte alla bilder som jag framkallar så de som jag inte scrapar hamnar i ett vanligt album och alla bilder finns på datorn. Men nu har jag inget busfrö att fota så det blir inte jätte mycket bilder.

bark sa...

Jättesnygga Lo:s. Ramen blev ju skitsnygg!! Härliga färger oxå!! Smart sätt att rädda Lo:n massa blommor är ju fint!!