måndag 10 september 2007

Två nya

Den här LO:n är jag inte så nöjd med men jag ville scrappa fotot eftersom jag vill att Agnes ska få se foto på mobilen sen när hon blir stor. Hon älskar att ligga och lyssna och titta på figurerna. Den spelar klassisk musik så hon lär ju bli väldigt intellektuell på köpet :-)


Den FÖRSTA LO:n i Agnes månadsalbum! Agnes är 5 månader och jag har bara gjort EN månads-LO ännu. Hmmm, den ekvationen går inte ihop. Får ta och skärpa mig nu. Blev rätt nöjd med den i alla fall. Kul att scrappa i gult, det gör jag inte så ofta.

Men fotograferingen!!! Suck, det blir ju så snett! Hur ska man göra? Jag lägger LO:n på golvet och står ovanför och fotar men kanterna blir aldrig raka. Så istället för att skära bort av LO:n låter jag ibland terrassgolvet vara med som "ram". Snyggt? Näää... Har ni några bra tips?

8 kommentarer:

bark sa...

Jösses så produktiv du är :) Finfina Lo:s Kul med en gul, det ser man inte så ofta, jättefin!!

IddeGil sa...

Jätte fina. Förstår inte varför du inte är nöjd med den första. Jag tyckte den var toppen. Kommer absolut att vara en insperation eller scrapliftas någon gång i framtiden.

Minimalla sa...

Jättesöta LOs! Har inte varit så aktiv i scrapträsket på fl så jag har helt missat att du fått en liten Agnes, grattis grattis! Hon är så söt! Nu ska jag kika på dina andra LOs... Ha det gott!

Maria sa...

Ja, ett tips är att använda lasso-funktionen i PS. Då går det fint!

Yvonne sa...

Jättefina LO:s! Du har verkligen färgmatchad fotona kanonbra!!

Malin sa...

Supersöta LO:s!!!

Nja... Fl e det trögt med, finns inte riktigt tid å då blir det blogen som prioriteras istället, gullig du e som tycker att jag "saknas"
Kram!

SandraK sa...

Jättefina LOs!

Mitt tips för att få det bra efter att fotat LOn är att ta in den i PS, använda Crop tool och sedan kryssa i perspective-rutan innan man gör själva cropen.

SandraK sa...

Hos mig kommer rutan fram i översta raden när jag valt "crop-område", innan det finns den inte där. Hoppas det ser likadant ut hos dig!