söndag 26 oktober 2008

Scrapträff

Igår var jag på scrapträff i Karvat med ett gäng trevliga tjejer. Ett stort tack till Marika från Hobbyrummet som ordnade allt! Jag hoppas det blir fler träffar!

Det fanns fyra olika utmaningar att delta i under dagen, men jag hann bara med två av dem. Den här LO:n gjorde jag till en utmaning med hösttema. LO:n skulle även innehålla filt av något slag, vilket jag hade glömt bort. Så jag var tvungen att ta ner den från väggen och lägga dit några filtlöv när jag kom på att det saknades :-)

Jag vann 1:a pris i den här utmaningen fast jag tyckte att det var en svår LO att göra. Inte alls mina färger...Den andra LO:n är mer mina färger :-) Den är gjord till skissutmaningen. Swirlarna har jag skurit ut med min Silhouette och titeln är gjord med Marikas Revolution-stans.
Sen hann jag även med en snabb-LO på slutet. Det är en lift av en LO jag sett nånstans, men jag minns inte vems... Den lila ramen runt fotot har jag ritat och klippt ut själv. Rubriken "Sötast" är utstansad med Marikas Revolution tror jag det var...eller var det Cuttlebug? Nåja, inte så stor skillnad egentligen. Det var i alla fall roligt att få stansa ut en massa olika former och bokstäver med Marikas "apparater". Så tack för lånet!


14 kommentarer:

Cia sa...

Jättefina LO's!

http://hoppetossadesign.webblogg.se sa...

Stämpelbodens DT var här å spanade!
Kolla in vår inspirationsblogg om du vill veta vad vi spanar efter...
http://stampelbodens.blogg.se/
Kram Mariante

MalinL sa...

Grymt snygga LO's allihopa!!

Bettans pysselblogg sa...

Jättefina alster du hunnit med!

Ankicharlottas bloggochscrap sa...

Underbar LO:s, bara älskar den sista, enkel men alldeles underbar!

Karina sa...

Oj, vad kul att du uppdaterade bloggen ändå! Super snygga LO´s alla 3, men den 3:e är ju bara för härlig.
Harmar mej så att jag inte kunde vara med på träffen. Jag skulle ha SÅ mycket att lära mej av er. Men jag hoppas på nästa gång.

Fnyz sa...

jättejättefina!!! alla tre var helt super! gillar upplägget på tredje hur du har mycket tomt utan att det känns tomt då detär mönstrat och första LO:n är så härligt uppbyggd med mycket fina detaljer.

Eyovine sa...

Tre superfina LO´s. Alla tre är snygga och i så olika färger. Snygt med det gröna och lila på den sista. Säger som fnyz..mycket tomt utan att det känns tomt

Anonym sa...

Tycker nog att du kan känna att den första LO,n också är dina färger.Grattis till första priset,mycket snyggt....
Pysslans moster

Lotta sa...

Tjofräs....vilka vrålsnygga LOs......Höstväder, förstår att du vann med den. Den är såååå fin, riktig höstkänsla över den:) Full koll....härliga färger och jag gillar den där lövsnirklen i hörnet där uppe....den är läcker. Sötast i världen....tokgillar pappret, grönt är ju min färg nr 1:). Snyggt med lila till det, jag har ju svårt med lila, men här ser man att det passar utmärkt till grönt;) Fina blommor och gullit tjej på fotot.....Du är såå duktig!!

Hanna sa...

Åh vad den blev härligt annorlunda den grön-lila när den var klar.Roligt att våga prova lite nya färgkombinationer.

Hanna sa...

Åh vad den blev härligt annorlunda den grön-lila när den var klar.Roligt att våga prova lite nya färgkombinationer.

Willea sa...

Massor av underbara nya alster här!! Gillar den grön-lila skarpt :)

mymlis sa...

Så fin den i höstfärger! Härligt att se lite nytt av dej! :-)