torsdag 30 oktober 2008

Stellas höstmix

Nu har jag äntligen kommit mig för att fota några LO:s igen. De är båda gjorda till Höstmixtävlingen som pågår på Stellas just nu. Jag beställde ju ett rosa kit så det blir mycket rosa nu igen :-) Den första gjorde jag för flera veckor sen men jag tror inte att jag visat den i bloggen tidigare. Den är gjord till liftutmaningen på Stellas.Nästa LO är den valfria LO:n till Stellas tävling. Konstigt nog var den jättesvår att få ihop trots att den borde vara lättast av dem alla, eftersom det inte finns några bestämmelser för vad som ska ingå eller hur den ska se ut. Så här blev den i alla fall...


Och här kommer några detaljbilder:


söndag 26 oktober 2008

Scrapträff

Igår var jag på scrapträff i Karvat med ett gäng trevliga tjejer. Ett stort tack till Marika från Hobbyrummet som ordnade allt! Jag hoppas det blir fler träffar!

Det fanns fyra olika utmaningar att delta i under dagen, men jag hann bara med två av dem. Den här LO:n gjorde jag till en utmaning med hösttema. LO:n skulle även innehålla filt av något slag, vilket jag hade glömt bort. Så jag var tvungen att ta ner den från väggen och lägga dit några filtlöv när jag kom på att det saknades :-)

Jag vann 1:a pris i den här utmaningen fast jag tyckte att det var en svår LO att göra. Inte alls mina färger...Den andra LO:n är mer mina färger :-) Den är gjord till skissutmaningen. Swirlarna har jag skurit ut med min Silhouette och titeln är gjord med Marikas Revolution-stans.
Sen hann jag även med en snabb-LO på slutet. Det är en lift av en LO jag sett nånstans, men jag minns inte vems... Den lila ramen runt fotot har jag ritat och klippt ut själv. Rubriken "Sötast" är utstansad med Marikas Revolution tror jag det var...eller var det Cuttlebug? Nåja, inte så stor skillnad egentligen. Det var i alla fall roligt att få stansa ut en massa olika former och bokstäver med Marikas "apparater". Så tack för lånet!


torsdag 9 oktober 2008

Stellas utmanings-LO

Här kommer mitt andra bidrag till Stellas höstmixtävling. Det är en LO som är gjord till den deltävling som kallas för "Utmaningen". Där gäller följande regler:

Man måste ha med på sin LO:

1: Blommor
2: Chipboard
3: Band

Du får inte:

1: Använda vit eller svart bakgrund
2: Metalldekorationer
3: Knappar


Dessutom ska man som i alla andra deltävlingar använda minst två mönstrade papper och två dekorationer ur kitet. Här ser ni resultatet.Det rosa bakgrundspappret är inte enfärgat, utan lite melerat. Det är baksidan av ett mönstrat papper som kom med i kitet. Det blommiga pappret är också från kitet, likaså det mönstrade som syns liiite bakom fotot. "Chipboardkrusidullen" (vilket ord!) bredvid fotot kom med i kitet och den har jag målat och lackat med 3D-lack (precis som den stora swirlen). De rosa blingstenarna är också från kitet. Rubriken har jag gjort själv, SÖT är utskuret med Silhouetten i ett mönstrat papper och de små lapparna med text är utprintade på datorn.
Kort till Stellas

Jag har köpt ett tävlingskit (rosa) till Stellas höstmix-tävling. Jag ska försöka hinna vara med i alla 5 deltävlingarna, hittills har jag gjort tre av dem. Först ut är kortet, de andra har jag inte hunnit fota än. Där fanns inga andra regler än att man skulle använda minst två mönstrade papper och två dekorationer ur kitet.

De saker jag har använt från kitet är den stora chipboardblomman som är inklädd med ett mönstrat papper från kitet. Den lilla blomman är utstansad i ett annat papper från kitet. De små silvriga blingstenarna och den rosa dekorationen i mitten på blomman är också från kitet.


Jag har använt lite 3D-lack på den lilla blomman.

torsdag 2 oktober 2008

Salig blandning

Ännu en av mina LO:s har blivit publicerad, denna gång på Scraputmaningen. Det var en s.k. salig blandning utmaning och man skulle använda sig av någonting rivet, en stämpel och en journalingspot. Det som är stämplat på min LO är den lilla rutan med texten.


onsdag 1 oktober 2008

Punchinella

Här kommer en LO som också är gjord till en utmaning på swe scrapbook. Utmaningen var att använda punchinella på LO:n. Det var ju ingen svår utmaning för mig eftersom jag har punchinella på var och varannan LO just nu :-) LO:n blev publicerad på deras blogg igår. Bandet med sjöstjärnorna och pärlorna hittade jag på Tiimari för över ett år sen.