tisdag 10 mars 2009

DT hos Magdas!

Jag har fått den stora äran att vara gäst-designer åt Magdas scrapbooking, en av mina absoluta favoritaffärer. Jag fick ett fullmatat kit med massor av fina papper och dekorationer. Materialet bestod av två huvudgrupper - vinröda och vita papper från Little Yellow Bicycle och turkosa och bruna från Maja Design. Jag börjar med att visa de kort och LO:s som jag gjorde med de röda pappren. De turkosa och bruna alstern visar jag imorgon. Jag kommer också att visa ett foto på hela kitet imorgon. Alla kort och LO:s kommer att visas på Magdas blogg de kommande veckorna.


Den första LO:n är väldigt enkel, den här stilen har jag börjat gilla mer och mer sen senaste tiden. Bara två, tre färger, raka linjer och sparsamt med dekorationer. Jag klippte ut två smala remsor av XOXO-pappret, det gav en snygg "scalloped" kant. Sen bröt jag av med ett svart ric-rac band mellan de två pappren. I mitten av blomman sitter en Jenni Bowlin chipboardknapp som jag också fick i paketet. Textremsorna är klippta ur ett annat papper från Little Yellow Bicycle. Texten lyder: "I love you more today than yesterday, but not as much as tomorrow".Sen kommer ett kort i samma stil som LO:n. Tre fyrkanter i mönstrat papper och en stor blomma, lite Pearl Maker och rub-on bokstäver. Rosetten är gjord av brun scrappers floss som jag chalkat röd för att matcha pappren.

Sen kommer en LO med 15 st små foton i storlek 5x5 cm. LO:n handlar om Agnes dagis och fotona är tagna då jag var med henne på inskolning i januari. Det går inte att använda speciellt mycket papper eller dekorationer på en sån här LO, det finns inte plats. Jag använde ett rött papper som bas där jag fäste fotona. Ritade vita prickar med en penna runt fotona för att få dem att framträda mer. Sen rev jag två vita pappersremsor som jag printade ut rubriken och journalingen på. Jag suddade ut rubriken (daghemmets namn) så det ser inte så snyggt ut nu...

Det sista kortet är ett inflyttningskort. Huset är en Magnolia-stämpel som jag målat med Pro-Markers. Både huset, textrutan och staketet är monterade med 3D-kuddar som ger en kul effekt.

Lägg till bild

Jaaa, det var de fyra första...imorgon kommer tre till. :-) Det har verkligen varit både roligt och utmanande att scrappa med saker som någon annan valt ut.P.S. Tack Lotta! Du vet vad jag menar... ;-)
16 kommentarer:

Mamma Anka sa...

Jag förstår varför du blivit utvald till gäst-DT!
Du är ju suverän på att scrappa/skapa!
Gillar inflyttningskortet!

Du är en inspirationskälla.

Ankmor/FL

zozzo_87scrapbooking sa...

Jaa va ska man säij?? A-L,, du je SUPER dukti på ti scrap...Ja troor int ens föschtoår HU dukti du jie!! ALLT du lagar vaar såå himla fiint!!Ja fattar int hu nain kan va såde dukti!!Int så kåntigt att just magdas såm entå je såde stor scrapbutik välja tieg såm gästDT FÖ DU JE DUKTI!!Häilt enkelt...Di kåmmer siekärt ti väli de såm DT nu å å int bare så "gäst";-) Kraamar!!

Alex sa...

vilka underbara, underbara, uuuuunderbara alster! skulle inte förvåna mig om gäst-dt-tjänsten leder till dt-tjänsten ;-)

Heidi Backman sa...

Jaa..vet inte vad jag skall säga!? =D Allt är ju bara för underbart snyggt! Du kan det här med scrapbooking du! ;o)

Pyzzlan sa...

Denhär stilrena grafiska stilen passar verkligen dig bra. Mycket snyggt! Inflyttningskortet är härligt - charmiga motiv! Ser fram emot att se resten av alstren :-)

mymlis sa...

Härliga!! Instämmer med Pyzzlan, det grafiska, stilrena och enkla men alltid det lilla extra, det är så "du". Gillar alla jätte massor och väntar med spänning på de tre till som du skall visa!

Hanna sa...

Nej men vad kul o spännande. De här e ju supefina! Väntar med spänning på resten. Ha det gott!

Ulla sa...

SUPERSNYGGT!!! ALLA, och så himla produktiv du är. Men det är väl det som du skrev, att någon annan har valt ut materialet. Då får man tänka på ett annat sätt, himla bra för kreaviteten.

Eyovine sa...

Å stort Grattis!!! Så kul för dig å int va det vilken butik som helst heller *lite avis då =P*.

Superfina saker du gjort. Å jag säger som Alex.... det kanske leder till dt-tjänst. För du e superduktig å skulle verkligen passa in i deras dt gäng.

Kram Maja

Jo sa...

Å vad kul att vara Gäst-dt! Grattis! Och vilka fina saker du gjort... den första Lo:n är grymt fin!

MalinL sa...

Gudars vilka supersnygga verk!! Gillar absolut LO'n du har gjort från dagis inskolningen!

Karina sa...

Wow!! Du är bara så duktig!! Misslyckas du aldrig!!?? ;-) Verkligen fina saker du gjort! Ser fram emot att se resten av dina alster.
Ha det bra!

Ankicharlottas bloggochscrap sa...

Underbara!! Stilrent! Kan förstå att du blev vald till gäst-DT,helt underbar stil du har! Ääälskar korten du gjort!! :-)

Willea sa...

Grattis till Gäst-DT-uppdraget!!

Helt fantastiskt vackra alster - så snygga och stilrena!

Pernilla ~Pillan~ sa...

Åh jättefina alster!! och snygga färger. stilrent och läckert! Me like!

Lotta sa...

Grattis till DT-uppdtaget.....jag förstår att dom har valt dig:)
Så himla snyggt allt är!! Helt underbara färger.....och allt är så stilrent och fint.
Kortet med huset....liftvarning på det där med staketet framför....skitsnyggt!

(och varsegoda....så lite så;)

Du har en liten grej i min blogg.....