måndag 9 mars 2009

MiMa´s skiss

Här kommer ännu en skiss-LO, denna gång gjord efter den här skissen som jag hittade på MiMa´s scrapbooking.Jag har faktiskt inte scrappat klart alla julfoton ännu, så jag passade på att göra en jul-LO. Kändes lite konstigt eftersom det är så länge sen man var inne i julstämningen... Jag har ännu minst en jul-LO som jag måste göra, borde ta itu med det nu innan det blir sommar :-)Jag har använt Basic Greys julserie Wassail. Fotot på Agnes är inte det bästa, det är ganska suddigt och oskarpt. Men jag tycker på samma gång att det ger den där speciella känslan av jul, då det är varmt och gosigt inomhus med massor av fin belysning och julgran.
Tusen tack för alla fina kommentarer i förra inlägget! Jag blir sååå glad när ni skriver så fint!

7 kommentarer:

Örnen sa...

Kanonfin skisstolkning :-)

Belindas_mamma sa...

Vilken fin LO!!

zozzo_87scrapbooking sa...

Wow...Helt UNDERBAR...Så stor o härlig,lite gammaldags julstämning över hela LO.n. Kraam!!

Alex sa...

åh vilken stämningsfull LO! verkligen underbar! o din lilla dotter är sååå bedårande!

glad att du gillar min lilla bård :-) blev själv rätt nöjd med den! jo, det oranga pappret är ett die cut papper från Pink Paislee. Det heter Office Lingo - Outside The Box. Jag har använt det tillsammans med "ramen" som blir kvar när man trycker ut pappret för att bygga upp bården. så enkelt var det ;-)

cia sa...

Så stämningsfull och fin!
Fotot är verkligen toppen!

Hanna sa...

Åh, jättefin!!

Pyzzlan sa...

Oj vilken mysig LO. Jag satt precis och gick igenom julfoton igår och konstaterade att det kanske börjar bli dags att göra något av dem :-)