torsdag 22 oktober 2009

Pyssellyckans skisstävling

Det är ganska skralt på scrapfronten just nu...det är rena sjukstugan här hemma känns det som. Alla tre hostar och är allmänt krassliga, så det finns inte ork att scrappa. Men här kommer i alla fall en LO som jag gjorde för ett tag sen. Den är till Pyssellyckans skisstävling. Först kommer skissen som man skulle utgå från:
Och så här blev min tolkning:Jag har använt gult ÄNNU en gång! Otroligt! Det blommiga pappret har hag haft en evighet, men nu äntligen slapp jag det :-)

Varje gång Agnes går med sin pappa till parken kommer hon hem med en liten blombukett till mig som hon plockat alldeles själv! Hon är så stolt och gullig då hon ger den till mig :-)


Ordet "blomma" är utstansat i sammetsvinyl från QK. Jättehärligt material med lim på baksidan så det är enkelt att stansa ut bokstäver i det. Funkar bra i Cuttlebugen också. De små runda bokstäverna är från Jenni Bowlin. Tag från october Afternoon.

Enkel och strikt LO - inte så mycket mer att skriva om den! :-)

Tack för titten!

6 kommentarer:

Willea sa...

Åh, det är ju så snyggt med gult och svart!! Jättefin LO!

Pyzzlan sa...

DEt är ju jättesnyggt med svart och gult! Lite halloween över färgerna nästan :-) Supergulligt foto av Agnes. Hoppas ni kryar på er alla. Ha en skön helg!

zozzo_87scrapbooking sa...

Jätte läcker LO!! Gillar färgkombinationen!! Har aldrig tänkt på att använda men det är ju hur snyggt som helst!!!Kraam

Örnen sa...

Jättehärlig LO med fina färgkombos!

Cattis sa...

Snygg!! Gillar färgvalen! Har också gjort denna, men måste fota den först!

Claudia79 sa...

Den är jättefin! Gillar det gula mot det gråa fotot och det svarta!

Dina julkort i inlägget ovan är oxå superfina! Så klassiska på nåt vis...