fredag 2 oktober 2009

Svart, vitt och GULT!

Här kommer en LO som jag gjort till Eyovines bloggpartyutmaning. Hennes utmaning gick ut på att man skulle scrappa med färgerna svart och vitt + en accentfärg. Aldrig i min vildaste fantasi hade jag väl kunnat tro att min accentfärg skulle bli GULT!!! Det är en färg som jag använder väldigt sällan och som jag inte ens tycker är speciellt fin. Men till det här fotot passade det perfekt med gult :-)
På den här LO:n har jag använt lite annorlunda saker mot vad jag brukar. De gula thickers-dekorationerna vann jag i en tävling hos Camilla och de har jag använt på flera LO:s redan. Den svarta kvisten är en blomranka från Prima.Det svarta nätliknande bandet har jag köpt från InkyWings för länge sen. Jag har säkert 7-8 färger, men jag har knappt använt det fast jag tycker det är snyggt.


Imorgon ska jag på scrapträff! Hoppas jag hinner scrappa åtminstone en LO då...det brukar bli mera prat än scrap för mig! :-)

8 kommentarer:

Diana/Decdia sa...

Ojoj, en konkurrent! ;) Och jag som inte ville gilla den. *skratt* Fasen vad snygg den var, nu ligger min i lä www.decdia.blogg.se ;)

Eyovine sa...

Härlig LO!!! Å extra kul med tjej på traktor! Jag gillar denna färgkombo faktiskt... å gult är en färg jag börjat gilla mer och mer!
Kul att du vill vara med på min utmaning.

// maja

Anne M sa...

Ble jo kjempestilig å bruke gul mot det sorte og hvite! Herlig bilde:)

cia sa...

Men vad cooolt det blev med gult!
Hur läckert som helst:-)

Pyzzlan sa...

Häftig färgkombination! Fotot är jättehärligt. Gillar nätet under fotot också. Ha en skön söndag!

Cattis sa...

Den här gillade jag mycket!! Verkligen snyggt!

Karina sa...

Enkel men härlig LO. Snygga kontraster. Gul är en färg jag sällan använder också...

Cathrine sa...

Vilken fin och lekfull LO, gillar hur du har använt så få färger men ändå fått det så livfullt! Snyggt!