onsdag 13 januari 2010

Dagisfoto

Här kommer en LO som jag gjorde innan scrapsakerna blev förpassade till garderoben :-) Många har undrat varför jag packat bort mina saker. Det beror på att vi ska sälja vår lägenhet och vi har haft mäklare på besök. Så småningom blir det visningar, så jag vet inte om jag orkar släpa fram mina saker däremellan. Det är ett helt projekt att få fram allt till köksbordet...det ska verkligen bli skönt med ett eget scraprum i nya huset! Då får jag ha fram mina saker hela tiden och breda ut mig på ett stort skrivbord :-)


Jag hittade den här snygga skissen på Cards of Maria som jag gjorde en tolkning av:Så här blev min LO:Här har jag scrappat Agnes första dagisfoto som togs i höstas. Jag blev förvånad över hur bra hon var på fotot! :-)
Det brunprickiga pappret har jag formklippt efter ett annat papper. Tycker det ger mera liv till en LO med lite olika former.
Jag försökte mig på lite fler papperslager än jag normalt brukar ha - men det är nog svårt att hitta flera papper som matchar tycker jag.
Hittade några Maya Road chipboard fåglar som jag aldrig använt som jag målade ljusrosa. Agnes dagisgrupp heter "Ugglorna" så fåglarna får symbolisera det :-)

Blommor och bling är aldrig fel :-)
Jag visste att jag ville ha Websters bokstäver till rubriken, men jag hade inga bruna modell större. Så jag tog mörkgröna bokstäver och målade bruna istället, funkade bra.Länk

Vi får hoppas att jag orkar ta fram scrapsakerna snart igen för jag har fått ett paket från Hobbyhuset med en massa nyheter. :-)

6 kommentarer:

Diana/Decdia sa...

Jätte fin! Mjuka och fina färger!

Essmo sa...

Vilken fin layout! å va Agen blev bra på fotot! Jättefin!
kram! !

Cecilia sa...

Hejsan

Passa på att besöka oss, Articsisters, nu under helgen. Vi har stor REA på samtliga stämplar. Vi öppnar upp med 50 % rabatt. Ett perfekt tillfälle att fynda fina textstämplar inför tillverkningen av Alla hjärtansdagkorten. Vi har REA från fredag den 14 januari till söndag den 17 januari.

Välkommen in MVH /Cecilia

http://www.safirsilk.se

Tettiz sa...

Supersöt LO!! Tack för att du är med i vår skisstävling! :D

/ Tettiz

Pyzzlan sa...

Jag har inte hunnit titta in på många dagar. Jag såg ju denhär live, men den är jättefin och har härliga former och färger. Ha det gott!

Claudia79 sa...

Suoerfin!!