lördag 16 oktober 2010

Babykort i blått

Det verkar vara babyboom bland mina vänner just nu. Vet inte hur många barn som fötts de senaste månaderna, men många är det. Roligt! Agnes hade ledig dag från dagis i torsdags och då passade vi på att besöka en av mina barndomsvänner som fått sitt första barn. En liten, snäll pojke som nästan bara sov under hela vårt besök. Men en liten stund hann vi se honom i alla fall. :-)

Jag utgick från en skiss på Scraphuset och gjorde ett babykort med digistämpeln "Thomas in pram" från Digistampboutique. Digitala stämplar är nya favoriter för mig. De är billiga, kräver inget förvaringsutrymme (förutom på datorn då), de kan printas ut i vilken storlek man vill och färgläggas precis som vanliga stämplar. Tyvärr är det ännu ganska svårt att hitta fina motiv, men fler och fler verkar intressera sig för digitala stämplar så jag hoppas att utbudet kommer att öka så småningom.Textstämpeln är embossad i ljusblått.
Lite ljusblått glitter och Pearl makers. Bokstäverna har jag skrivit ut själv på datorn.

Tack för titten! Ha en skön helg!

5 kommentarer:

Pyzzlan sa...

Jättegulligt kort! Du har blivit riktigt duktig på att scrappa i blått. Det är bra ifall pyret i magen blir en liten kille :) Önskar jag kunde bli bättre på att scrappa rosa...

Allt gott!

Jessica - "Jecca" sa...

Oj vad gulligt! Då du printar ut digistämpelmotiv, vad använder du för papper då? Tycker ju det låter superpratiskt med sådana :)

NuttesPyssel sa...

Gulligt. Jättefint. Ett riktigt babykort. =)

Maiden sa...

Superfint!
Har inte vågat mig på digistämplar än... Men jag har vunnit en som jag inte hämtat... hmm.. dags att prova! :-)

Himmelriket sa...

Ja, så urgulligt kort du gjort.
Bebis kort är så kul att göra.
Ha en bra dag.
kram