tisdag 5 oktober 2010

Lila igen...

Jag hittade en inspirerande utmaning på Pysselmyran. Man skulle skapa något utgående från denna annons. Man fick t.ex. utgå från färgerna, upplägget, mönstret eller känslan i stort.


Jag tyckte bilden var så fin med vackra färger och snirkliga former så jag bestämde mig för att göra ett Grattis-kort. Problemet var bara att jag skulle använda LILA nu igen...jag letade bland mina mönstrade papper i lila som just nu uppgår till hela 2 st, men hittade inget som passade. Så det blev ett kort med endast enfärgad cs (precis som LO:n i förra inlägget).

Jag har köpt en massa nya Copic-pennor i lila toner så jag måste verkligen köpa fler lila papper också. Lila är ju en jättevacker färg och speciellt på hösten får den "nytt liv" igen. Grattis-texten är stämplad och embossad i vitt.
Motivet är målat med Copic-pennor och blommorna har fått sig en dusch med Glimmer mist så de matchar det skimrande bakgrundspappret. De vita swirlsen är utstansade med en Boss-Cut die. Jag har även lagt lite glittrande Stickles på vissa delar av stämpelmotivet.

Jag inspirerades alltså av den lila tonen i annonsen, de snirkliga formerna, blommorna och de vita detaljerna.


7 kommentarer:

Linda sa...

vackert! tycker också lila är jättesnygg "effektfärg" på hösten mot alla gul-brun-orangea höstfärger.

Tallbacken sa...

Jättefint kort! oxå jag gillar lila i olika nyanser. Gillar du copicsen?

KatarinaR sa...

Så snyggt!
Behövdes ju inte alls några mönsterpapper,och vilka jättefina vita swirls du använt!

Heidi Backman sa...

Snyggt!

Pysselmyran sa...

Så snyggt! Tack för ditt bidrag!

Karina sa...

Gulligt och snyggt kort!!
Åhh, jag vill också scrappa...vet inte var jag ska hitta orken, tiden, inspirationen å materialet!!??

bitte71 sa...

Jättegulligt kort! Jag är verkligen impad över att du får till det snyggt i lila, jag tror inte jag äger ett endaste lila papper jag!