söndag 21 november 2010

Rosa kort


Rosa och flickiga kort blir det mycket av nu för tiden då Agnes har blivit så stor att hon börjat gå på dagiskompisarnas kalas. Trevligt tycker jag! :-)

Pysselmyran har en utmaning just nu där man ska använda sina stansar/punchar. Det gör jag ofta när jag tillverkar kort. Här har jag gjort de vita bladen med en stans som även embossar ett fint lövmönster. Ett av mina bästa köp nånsin! Jag behöver inte längre köpa färdiga blad utan nu kan jag stansa ut dem i vilken färg som helst.
Så här ser den lilla manicken ut. Först stansar man alltså ut bladet med den övre stansen och sen lägger man det inuti den andra delen och klämmer åt så får man det fina mönstret.


Även fjärilen är utstansad (med en Martha Stewart punch), och sen har jag lagt på glitter och några droppar Pearl maker.
Ha en skön söndagskväll!

4 kommentarer:

En vacker vardag sa...

Kul att du vill vara med i utlottningen! Klart du gillar att göra rosa kort :) Riktigt bra har du lyckats med detta och snygg färgläggning av motivet också! Jag håller naturligtvis tummarna att pyret är en han. Så vi får se annat än rosa i bloggen också!!!!

min molly sa...

Du gör så fina kort....kan man inte köpa en bunt? Skulle du helt ärligt kunna göra några kort till mig.

Åsas Blogg sa...

Vilken fiffig stans, du vet inte vad det är för märke på den? Ligger helt klart på önskelistan! :)

Åsas Blogg sa...

De hjälpte tillräckligt mycket :) nellie snellen hette märket :)