tisdag 16 november 2010

Två babykort

För ett tag sen hade jag två babykort att göra så jag passade på att göra dem samtidigt för att det skulle gå snabbare. De blev nästan identiska, förutom att jag inte visste namnet på den ena pojken så jag kunde inte skriva ut det på kortet.

Kort nr. 1 till en pojke som heter Noah. Tyckte det blev lite trist med bara blå färger så jag lade till några senapsgula blommor som kontrast.


Storken har jag hittat på nätet. Jag brukar söka på målarboksbilder för barn så dyker det upp en massa roliga motiv som man kan printa ut och färglägga. Sök på t.e.x Kids color pages eller colouring pages så hittar ni säkert en massa fina bilder. Jag brukar spara ner dem till olika mappar på datorn och printa ut sen när jag behöver ett visst sorts motiv. Blir betydligt billigare än att köpa stämplar för varje ändamål. Funkar lite på samma sätt som en digistämpel och man kan anpassa storleken till kortet man jobbar med.


Kort nr.2 till en namnlös pojke (det blev en Filip). Valde istället att använda stämpeln "Till den lilla pojken". Annars ganska lika som kortet ovanför.
"Babypåsen" har fått lite blått glitterlim på sig för att framhävas lite mer.
Det var allt för idag!


1 kommentar:

Karina sa...

Jätte gulliga kort! Smart ide´om att få motiv genom att ladda ner från barns målarbilder. Jag har en massa såna under mina favoriter, eftersom jag brukar printa ut åt Anton och på jobbet.