tisdag 21 december 2010

Mammas flicka

Det har varit väldigt glest med uppdateringarna under hela året, men ibland får jag ett ryck och scrappar lite. Den här gången har jag t.o.m. gjort en LO - det var länge sen sist! Hittade denna fina skiss på Stellas.nu och jag visste direkt vilket papper och foto jag ville använda.
Fotot på Agnes och mig är taget för snart ett år sedan (så då förstår ni hur långt bak i tiden jag ligger med mitt scrappande). Har t.o.m. foton från sommaren -09 som inte är scrappade än...hur ska jag nånsin hinna ikapp?

Rund journalingruta från Prima och rubons från My Minds Eye. MS-kantstansen har varit i användning igen, som på de flesta av mina alster.

En stor och bullig ros som är jättefin, men tyvärr väldigt opraktisk på LO:s som ska in i album eftersom de blir så tjocka. Jag brukar för det mesta använda tjocka blommor på kort, men den här gången hade jag ingen annan blomma som passade färgmässigt.

"Flicka"-bokstäverna är superglittriga och fina (från Making memories.)
Vi får se om jag återkommer med fler inlägg detta år, idag är nämligen vecka 40+0, alltså Dagen D. Ingenting verkar dock hända, så vi får se hurdant jul- och nyårsfirande vi får i år. Hemma eller på BB?


Ha en jätteskön julhelg allihopa!

4 kommentarer:

Annika sa...

Superfint (som alltid.) Undrar bara var du köper de små bokstäverna?

Tack på förhand & lycka till!!

cia sa...

Snyggt! Och vad fina ni är :-)
Stort lycka till nu.

NuttesPyssel sa...

Gulligt!

Anonym sa...

Oj vad spännande de plötsligt blev....Har som inte tänkt på detta att du kanske får stadens första medborgare 2011....Tittade i "En vacker vardags" blogg och då först kom ihåg att du i somras sa att du har beräknat till julhelgen.
Tummen upp att du är på Vasabl. på söndag.
Moster B.