fredag 31 december 2010

GOTT NYTT ÅR

Vid den här tiden på året brukar det dyka upp Topp 10-listor över årets finaste LO:s och kort i alla scrapbloggar. Det känns dock lite onödigt att göra en sån lista för mig i år, när antalet gjorda LO:s knappt kommer upp i 10 st. Kort har jag dock gjort lite fler av.


Det som upptar vår familjs tid just nu är väntan på bebisen som enligt beräknat datum skulle anlända 21 december, men som fortfarande inte har lämnat den trygga tillvaron i magen. Idag är det ju förstås extra spännande att se vad som händer - blir det en 2010- eller 2011-bebis? Nu är det 10 timmar kvar av år 2010 så den hinner ännu komma ut i år...men jag hoppas att det blir först 2011!
Jag önskar er alla ett GOTT NYTT ÅR 2011!

7 kommentarer:

Anonym sa...

Vilken vacker babymage.
Hoppas,att du får en nyårsbaby,som föds just när året blir 2011.
Moster B.

MissMian sa...

Gott Nytt år på dig och jag hoppas att bebis väntar till efter tolvslaget! Kramis!

Essmo sa...

hoppas bebisen kommer en minut över 12 hihi.. hade vart skoj! Hoppas allt är bra? Saknar dina alster.. Lycka till med allt som kommer.
många kramar Karin/essmo

Pyzzlan sa...

Ja, nu behöver vi ju inte fundera på årsmodellen längre :) Fast nu kunde nog babyn komma tycker jag och sluta hålla oss alla i spänning.

Jättefin LO du har gjort. Jag lär nog inte heller behöva göra någon 10 i topp för förra året. Nu är jag faktiskt litet scrapsugen, få se om jag orkar dra fram alla grejerna. Just nu är det litet städat hemma och det är ju ganska trevligt det också :)

Allt gott!

cia sa...

Ja nu vet vi ju att det blir 2011, men vi får hoppas att det blir snart iaf :-)

Anonym sa...

Grattis!!
Vad häftigt att ha födelsedag på årets första dag att få både moppekörkort och körkort före alla kompisar,de är något de.
Hälsningar till din familj.
Moster B.

Miss Goldie sa...

Tack Moster B! Ja, det blev alltså en 2011:a som jag ville!