söndag 9 januari 2011

Det blev en lillebror!

Här kommer första bilden på nytillskottet i familjen - Agnes lillebror!
Han gjorde precis som jag önskade och höll sig inne i magen ända till 1 januari 2011. Han är en stor kille på 4495 gr och 53,5 cm. Han håller oss vakna på nätterna och sover massor på dagarna. Då håller storasyster oss vakna istället, så ni kan räkna ut att vi inte sovit mycket under den senaste veckan. Men det visste vi ju redan att det skulle bli så! :-)


Vi får se när det blir tid för scrappande nästa gång. Då Agnes var liten minns jag att jag kom igång med scrappandet först när hon var 7-8 månader gammal. Hoppas att det inte tar lika länge denna gång, för jag har redan nu massor av bilder på lillen som jag skulle vilja scrappa. Fast före det måste jag nog uppdatera mitt scrapförråd med lite blått och grönt och "pojkiga" dekorationer! Jag är ju inte direkt känd för att ha så mycket sånt :-)


18 kommentarer:

cia sa...

Å vilken sötnos :-)
Så länge du fotar kan du ju alltid scrappa ikapp senare :-)

Mamma Anka sa...

En så'n liten sötis!
Gratulerar till ett perfekt scrapmotiv! //Ankmor FL

MissMian sa...

Grattis till sötisen!

Noamaja sa...

Men åh, grattis! Han är helt perfekt!

Kram,
A

Anonym sa...

Va fin han är,en riktig charmör.Vad säger A,är hon nöjd att han stannar?
Grattis till hela familjen.
Moster B.

Alex sa...

Vilken sötnos!!! Stort GRATTIS!

Kramar från Alex

Tankar från Tallbacken sa...

Oj vad söt!! Varma gratulationer till lillebror! Här har jag oxå fått börja kika på blått och grönt i både scrapväg som i inrednings- och klädväg... Tycker ändå att det finns mycket finare grejjer i "tjejfärger"... Önskar er lycka till nu!

Maja/eyovine sa...

Stort grattis till gossebarnet =) Sååååå sööööt!!

Kramiz Maja

MoasMamma sa...

Stort Grattis till er!!! Vilken söt liten (stor) grabb:)

Skrot och Skruv sa...

Stort GRATTIS till en underbar liten goding!

KRAM Annica

Heidi sa...

Stort GRATTIS till lillprinsen! :o)

Hanna sa...

ÅÅÅh en sån sötnos! Stort GRATTIS!

Anna - Starwoman sa...

Åhhh grattis vad söt han är och vad duktig han var som stannade i magen över tolvslaget :-)

Maximilian väger nu 4090, så han är lite efter er son i storlek trots sina 6 veckors försprång här i världen . Men så var han ju en liten fis när han föddes också, 2560 g och 45 cm lång (läs:kort) ;-)

Kram

Anna - Starwoman sa...

SV: Vi kallar honom Maximilian och kommer så göra, men vi är fullt medvetna om att det i "folkmun" säkert kommer att bli Max och det gör inget för jag tycker Max är gulligt, men jag och min man kommer kalla honom hela namnet :-) Tycker det är svårt med namn, jag hade några olika som jag gillar men det var detta som maken nappade på och gillade bäst, betyder den störste och så fanns det någon historisk krigare som hette Maximilian och maken som är väldigt intresserad av historia och gamla krig blev eld och lågor och tyckte då namnet var perfekt, haha! Vi var redan överens om namnet i somras och när han kom ut passade han att heta just Maximilian (den störste var kanske dock väldigt missvisande kanske borde heta Minimilian, hihi!) Hoppas ni kommer överens om ett namn som passar er lilla guldklimp! Kram

sagapo sa...

Grattis till er söta son!! Kram Carita

Helén sa...

Grattis!! Vilken liten sötnos!

Essmo sa...

Stort grattis till en underbar liten(hmm eller ganska stor) pojk! Så skoj det skall bli å se massa blåa scrapprojekt ;) Stor kram till er!

Mathilde sa...

Men såååå söt! Stort grattis!!