tisdag 8 februari 2011

Färgchock!

Nästan alla dagar brukar Edvin sova två pass på 3 h vardera ute i vagnen - lyxigt! För det mesta brukar den tiden ägnas åt att städa huset, laga mat eller annat "husligt", men igår bestämde jag mig för att strunta i det och scrappa istället. Jag blev så inspirerad då jag såg den här fina skissen hos L Scrapbooking.

Jag drogs till färgstarka papper i glada färger när jag bläddrade genom min pappershög. Jag har väl blivit trött på all den vita snö som vi omges av för tillfället. Rosa, grönt och vitt har alltid varit en favoritkombination för mig - jagblir glad av starka färger! Jag valde att scrappa ett foto från Agnes 3-årsdag. Det är snart dags att fira 4-årsdag så det var verkligen på tiden! :-)
Jag följde inte skissen helt slaviskt, t.ex. tagsen lämnade jag bort och så hade jag ett stort foto istället för två små. Hoppas det är okej ändå!Samtidigt passade jag på och städade lite i mina scraplådor och hittade bl.a. den vita filtfjärilen och de rosa swirlsen i nåt konstigt halvgenomskinligt plastmaterial.
1-2-3 blås fick bli titeln i brist på annat. Märkte sen att jag skulle ha haft nåt skiljetecken mellan siffrorna, men då hade jag redan limmat fast dem. Japp, limmat! För trots att det är thickers som har lim på baksidan så måste man lägga på extra lim. Otroligt störande att en del thickers fäster så dåligt, medan andra sitter hur bra som helst.
Det var otroligt kul att göra en LO igen! Det har mest blivit kort det senaste året, eftersom de går snabbare att göra. Men LO:s är definitivt roligare!11 kommentarer:

Tankar från Tallbacken sa...

Jättefint!!!
Man börjar minsann längta till våren och lite gladare färger nu efter denna evighetslånga vinter. Du har en utmaning inne hos mig om du vill anta den! =)

Kramisar!

Miolina sa...

Härligt, jag får också lust att skippa städningen i kväll och scrappa lite. Fina färger verkligen.

LillBlomman sa...

Vilken vitaminkick!!! Jättehärlig tolkning och det är absolut ok att inte följa den slaviskt! Skoj att du gillade min skiss! Kramar!

Jessica - "Jecca" sa...

Gillar!!! Den är så fin och som du säger, en färgklick mi8tt i all denna vita snö! Hoppas jag också skulle få lite scrapinspiration... den är bortblåst, eller pysselinspisen överhuvudtaget... Väntar på en handoperation... Klarar ej av att pyssla långa stunder då fingrar och hand domnar, känns så otäckt och sen lider jagg många dagar. :( Ha det bra!

PS: Kika in på http://www.intohimonaskrappays.fi/19 ;)

Ulla sa...

En riktig härlig LO som verkligen gör en glad att titta på. Bra jobbat, och visst var det skönt att strunta i alla måsten.

Karina sa...

Wow, vilken färgklick!! Jag får vårkänslor av att se den :o) Verkligen fin!
Ser dock fram emot att se dej scrappa om Edvin snart!!:o)

Ha det bra!

Sandra sa...

You still got it - vare sig du scrappar mycket eller ej. Fin färgklick!

Annette sa...

Gillar, gillar, gillar! Så läcker! Ha en härlig helg, men den verkar inte bli så färgstark som din LO, snarare snövit... ;)

Heidi sa...

Jättefin Lo å härliga färger! :o)

Tofslan sa...

Kikar in å säger hej, och va fint du scrappar :)

Reija sa...

Ihana! Det roligaste med skisser är att de inspirerar och att man kan ändra på dem som man vill ;). Kul att du ville vara med och tävla!