onsdag 25 maj 2011

Strandlek

Här kommer en turkos-rosa-brun LO med ett strandfoto från förra sommaren. Jag längtar tills det blir så varmt att man kan tillbringa en hel dag på stranden igen! Här har det blåst hårt i flera dagar så man har ingen riktig sommarkänsla ännu.Fjärilar och blommor hör sommaren till.
När jag scrappar låter jag så gott som alltid färgerna i fotot bestämma vilka färger jag ska använda mig av. Oftast blir det två, max tre färger på en LO - fler än så lyckas jag inte mixa utan att det ser rörigt ut. Här har jag valt färgerna som finns i Agnes baddräkt.


En liten biljett med datum och plats. Tack för den Pyzzlan! :-)

Nu håller vi tummarna för att vi snart får inleda årets strandsäsong!

måndag 23 maj 2011

Gosedjur

Jag har scrappat en hel del de senaste veckorna, men p.g.a. datorproblem som ledde till nytt datorköp så har jag inte kunnat blogga på ett tag. På Pysseltagens blogg hittade jag en bingo-tävling - såna är alltid roliga eftersom det finns så stor valfrihet. Jag valde en rad med färgen turkos, band och fjäril.

Bakgrundspappret var en riktig utmaning att jobba med. Jag faller alltid för vackra papper med mycket blommor och mönster, men tyvärr är de (i mitt tycke) jättesvåra att scrappa med.

Längst ner i fotohögen hittade jag ett runt foto av Agnes tillsammans med sina käraste mjukisdjur Toffe och Misse. Och vilken tur - jag hittade en rund overlay i precis lagom storlek för att rama in fotot.En liten journalingticket där jag berättar lite om hennes älsklingsgosedjur.


Tack för titten - lämna gärna en kommentar! :-)