måndag 11 februari 2008

Två nya idag!

Den här LO:n gjorde jag på scrapkursen förra veckan. Den blev inte alls som jag hade planerat eftersom gnuggisbokstäverna jag tänkte använda krånglade. :-( Blir sååå sur på dem! Det är andra förpackningen jag testar av Making Memories svarta rub-ons Beach och båda har varit lika dåliga. En del bokstäver fäster hur bra som helst, medan andra helt enkelt inte går att få fast. Det spelar ingen roll om jag gnuggar försiktigt eller med all kraft jag har - det går inte att få fast dem. Har hört andra som haft problem med dem också, så det verkar vara nåt tillverkningsfel.

Nåja, det var meningen att texten "...is for Agnes and adorable" skulle gnuggas fast där den vita blomman är. Men eftersom det inte ville sig, så fick jag vara kreativ och hitta på ett sätt att dölja de söndriga bokstäverna. Så då blev det en megastor vit blomma...kanske inte det allra snyggaste men jag hittade inget annat. Lite synd att texten hamnade så långt bort från bokstaven "A" - den hör ju ihop med den. Hoppas man fattar det i alla fall...


Det är så roligt att använda svartvita foton eftersom man kan använda i princip vilket papper som helst till dem. T.ex. det här pappret som är storblommigt och kraftigt i färgen.

8 kommentarer:

Lotta sa...

jättefina LOer, tokgillar den översta. Såååå fin:), men tråkigt när gnuggisar krånglar....

LadyDi sa...

Tycker inte alls att det gör ngt att A kom långt ifrån det andra. Går inte att fatta fel. Snyggt jobbat!

Willea sa...

Superfina båda två, men den understa blev min favvis - jätteläckert papper och snyggt att blommorna går över fotot sådär!

Carolina1979 sa...

Kanonsnygga - älskar den understa!

Puman78 sa...

Härliga layouter båda två.
Tycker inte att det gjorde någonting att din första LO inte blev som det var tänkt, du har räddat den jätte bra =)

Caroline... sa...

Hej! Länge sedan jag var inne här... Superfina nya Lo´s =)
Vad söt hon är lilla Agnes!
Kramizar Mizty

Lenas pysselgrop sa...

Gillar Agnes & pappa - helt ljuvlig! Så varm och gosig i färgen!

Lisbet sa...

Hej hallo..
Hos dig har jag nog inte varit förr men har stannat till och tittat på dina alster. Har rattat in sportradion på radion, skaffat mig en stor kopp kaffe och tänker medans jag lyssnar på Skidskyttet surfa runt och infånga lite inspiration från scrappare.