onsdag 13 februari 2008

Vinnar-LO:n

För en tid sen vann jag en utmaning på Familjeliv med min Grimas-LO. Det är alltid den som vinner utmaningen som hittar på nästa tävling. Så jag gjorde en skiss som alla skulle utgå från. Så här såg den ut.
Och så här såg LO:n ut som jag gjorde enligt skissen.


Och kan ni tänka er - jag vann igen fast det fanns en massa andra fina bidrag med! :-) Jätteroligt att så många röstade på min LO. Så nu har jag hittat på en ny utmaning igen. Den här gången ska vi scrappa en LO som innehåller minst ett hjärta och med rivna kanter (endera på fotot eller nåt pepper).

10 kommentarer:

Claudia79 sa...

Ljuuvlig LO! Älskar titeln!

Lotta sa...

Heeeelt underbar LO, förstår att du vann:) Både skissen och LOen hamnar i mina favoritmappar......

Anonym sa...

finaste du gjort hittills.

Angelika sa...

Helt underbar LO! Jag röstade på den :-)
Kram

Willea sa...

Underbar LO! Du fick min röst :)

Lenas pysselgrop sa...

Helt ljuvlig! Förstår absolut att du fick röster för den!

Hanna sa...

Vilken fin LO!
Tack för kommentaren om kortet i min blogg! Jag tycker också det är svårt att få vitt tillräckligt vitt, så jag har embossat med vitt embossingpulver. Det är det enda som blir så vitt som jag vill!

Hanna sa...

Hej igen - ang mitt embossade kort, så, ja där har jag använt genomskinlig dyna, men det går säkert även bra med vit. Jag har inte embossat så mycket, men det är faktiskt busenkelt! Jag hittade en varmluftspistol i förrådet och det funkar toppen.

Hanna sa...

Hej, tack för kommentaren i min blogg - det är som du gissade ett Urban Lily papper med färdig cirkel.
Jag tycker att MM Beach:en funkar ganska bra. Ibland går de sönder för det är svårt att hålla dem stilla när man gnuggar men överlag så tycker jag de är OK...synd att dina inte är nå bra..måndagsexemplar?

Cami sa...

Helt ljuuuvlig!