söndag 30 mars 2008

Glömt att visa

Jag gick genom mina LO:s på datorn ikväll och hittade två som jag fotat för ett tag sen men glömt att lägga in i bloggen. Så här kommer de. Igår var jag på scrapträff och gjorde 3 nya LO:s men dem får ni se nån annan dag :-)

Den bruna LO:n gjorde jag till en skissutmaning på swescrapbook, och den blev publicerad där. Alltid lika roligt!Den rosa-blå LO:n är kanske inte så mycket min stil, men jag försöker bli bättre på att använda kraftiga färger och mönster. Och det är riktigt kul att göra annorlunda LO:s än vad man vanligtvis gör! Jag brukar oftast utgå från färgerna i fotot när jag scrappar, men på de här fotona fanns det så många olika färger så jag struntade helt i dem och valde nåt helt annat istället.

3 kommentarer:

Hanna sa...

UNderbara! Säkert jättekul med träff, det ordnas i terjärv nu den 19.4 om du har lust att sätta dig i bilen o köra en stund.Det e Marika på hobbyrummet som ordnar den.Sen e det en större på g. till sommaren hörde jag av cami så det ska bli kul..alltid lika roligt att råka alla dessa scrappande damer,det e lite tunt med dem häromkring där jag bor. Ha det bra! :)

Making it lovely sa...

Men så fint du har gjort jag blir så imponerad, skulle jag aldrig klara av själv.
Må gott

Malmis sa...

Jättefina! Jag tycker ändå att du har hittat en gemensam nämnare på de två fotona i den ceriserosa färgen, som sen kommer igen på flera ställen i din LO... :)
/Pyttisens mamma