måndag 3 mars 2008

Scraputmaning

Jag gjorde en LO utgående från förra veckans skiss på Scraputmaningen som jag skickade in dit. Igår kväll såg jag att de lagt ut den på sin blogg så nu kan jag även visa den här. Lägger ut både skissen och min LO. Bokstäverna till titeln, den vita blomremsan på höger sida om fotot och den vågiga, runda cireln är utskurna med min nya Silhouette.

6 kommentarer:

Willea sa...

Superfin! Grattis till publiceringen :)

Yvonne sa...

haha vilket störtskönt foto!! :-D

Len sa...

Jättefin verkligen!
Underbart kort dessutom!
Är det ett vitt filtband du har på höger sida om kortet? Älskar filtbanden!

Lotta sa...

Jättefin tolkning av skissen och fotot är ju bara såååå bra:)

Scrappande Lena sa...

Varifrån skaffade du din silhouette? Och vad kostade den om man får fråga. Såg i Scrapbooking mm vilka priser de har i Sverige...

Hanna sa...

Den här Lo:n gillade jag verkligen!

Tack för din supergulliga kommentar i min blogg!
Måste berätta - precis när jag börjat scrappa så smög jag ofta runt i scrapträsket på FL och kollade in era alster i gallerierna och blev döimponerad, och jag brukade skriva upp på en lapp vilka jag gillade extra mycket. Bl a var jag helt begeistrad i en tjejs superfina Gravid - LO:s, och nu såg jag ju att det var ju dina! Men jag har inte kopplat förrän nu när jag surfade runt på din blogg att det var du - visst hette du nåt annat då på FL? I alla fall så var du en av mina allra första "scrap-beundrar-objekt"....Dina Gravid-Lo:s är verkligen superfina! Och så är jag så impad av att du tagit så många fina gravidkort och skrivit så mycket om graviditeten, önskar jag gjort det också.
Ha det bra!