måndag 24 mars 2008

Sikta högt

Här kommer mitt bidrag till Scraputmaningens påsk-bingo. Jag valde en rad där det skulle ingå 3 mönstrade papper, band, blommor och filt. Jag blev väldigt nöjd med resultatet! Fotot är ju helt underbart eller hur? Det är egentligen "ett misstag". Vi var hos fotografen och jag ville att hon skulle fotografera Agnes händer och fötter. Agnes låg på rygg och viftade med händerna. Det var inte meningen att ansiktet skulle komma med på bilden, men jag tyckte det såg så häftigt ut att jag inte ville skära bort det. Rubriken hade jag supersvårt att komma på - det tog nog 3-4 dar. Men så plötsligt ploppade den bara upp i mitt huvud!

Och så en ny månads-LO, 9 månader. Just nu använder nästan alla enfärgade papper som bakgrund till sina layouter, så jag tänkte göra mittemot istället. Så jag satte en storblommigt papper som bakgrund och enfärgad cardstock ovanpå. Jag älskar det blommiga pappret, visst är det fint!? :-)

4 kommentarer:

knäppgök sa...

sikta högt är så cool tycker jag. Älskar foton och du tar verkligen fram det när du är så sparsmakad med papper och dekos!

IddeGirl sa...

Är de du som har gjort den underbara Lo´n sikta högt? Jag kollade egenom bidragen där igår och funderade på varför inte den vann. Jag tycker att den var klart bäst.

Willea sa...

Wow, så fina! Den till scraputmaningen är verkligen en fullträff - var en av mina favvisar :)

Jo sa...

Men Å vad "Sikta högt" är galet snygg! Helt fantastiskt fin!