måndag 14 juli 2008

1 års-kalas

Här kommer en till dubbel-LO på temat "Agnes 1 år". De här fotona är tagna då vi firade hennes 1-årsdag i mars. Den första LO:n är jag jättenöjd med, men den andra var svår att få till med så många små foton så den är jag inte alls nöjd med. Men visst är det fint med GRÖNT?

5 kommentarer:

Leena sa...

Jag förstår va du menar med att det är svårt med många små kort men jag tycker ändå att den blev väldigt fin:-)

Lotta sa...

Jag som bara äääälskar grönt.....jag diggar detta:) Supersnyggt, och vaddå inte nöjd med den andra?? Kan i och för sig hålla med om att det är svårt med många foton, men du har lyckats.

mymlis sa...

Så fina, allihop!! Dubbel LO:n är jätte tuff, har kikat på Bittes flera gånger... Idén är så skojig, att sammanfatta allt på en gång. Borde nog ta och lifta idén och göra varsin åt killarna... men när... just nu scrappar jag foton i helt vimsig ordning, bara fotot ger mig inspiration och någon idé.

Sofias blogg sa...

jätte snygga båda två men även för mig så gillar jag den första mer, så väl avvägd på något sätt om du förstår vad jag menar..:-) Och ja grönt är fint..:-)

Lotta sa...

Du undrade om fjärlilen på min LO. Den har jag köpt av Peterlina, hon säljer lite sånt. Tyvärr vet jag inte om hon säljer just såna längre. Var inne där för ett tag sen och kollade, men hittade tyvärr inga då. Men jag hoppas att hon kan göra mer såna, jag vill gärna köpa fler sen. Mina börjar ta slut.
Ha det gott!