fredag 11 juli 2008

Månads-LO:s

Jag har slarvat lite med att scrappa månads-LO:s den senaste tiden så jag ligger ganska långt efter. Agnes är snart 16 månader men här kommer 10 och 11 månaders sidorna. Det är ganska tidskrävande att göra dem eftersom jag måste läsa genom mina anteckningar från den tiden och skriva en liten sammanfattning på hur Agnes var just då.

5 kommentarer:

Lotta sa...

Vilka glada LOs. Härliga färger och jag gillar blommorna. Härligt glad tjej du har åxå:)

Lotta sa...

Tjoho....Vad glad DU gör mig då....."Världens bästa bloggbesökare" :).....inte illa:) Nja inte världens kanske.....men jag försöker verkligen att skriva en kommentar om jag hinner.....Vet ju själv hur glad man blir av några rader. Och sen gör du ju så fina LOs att man bara måste skriva nåt:)
Tack för dina ord, jag blev superglad!

Hem i vitt sa...

De var jättefina! Jag scrappar med månadsLOS till mina barn. Men from 12 månader blir det årsLOS. Tror verkligen att det kommer att uppskattas när de blir äldre och kan läsa så mycket information om hur de var, månad för månad, och sen årsvis, eller hur :-). Det är också roligt att se hur ansiktet ändrats för varje månad (tog porträttbild på varje månadsdag)

KRam från Meli (från FL)

SasSa sa...

Oj oj så fina! Den chockrosa tokdiggar jag:). En hel ljuvlig skapelse i rosa, mmmm. Du har en sån söt dotter också. Hon verkar vara så go och glad jämnt.
Snygg blomkvisten var i större storlek. Antar att du har en maskin som gjort den:). Inte alls avis;).
Ha de gött!
Kram SasSa

Lotta sa...

Kika in i min blogg, du har fått en Reward:)