lördag 13 september 2008

Scrapfeber

Just nu pågår höstens stora Scrapfeber på Magdas. Igår fick man veta vilka utmaningarna är (ca 15 st till antalet). Man har ända tills på söndag på sig att scrappa och ladda upp bidragen i deras forum. Jag har hunnit göra tre LO:s redan och jag hoppas det blir några till innan helgen är slut. Som tur var fick jag en tjock bunt foton hem i postlådan igår så jag har många att välja mellan.Den första är till färgutmaningen. Man skulle använda sig av rosa, brunt och vanilj - mina favoritfärger alltså!
Följande LO gjorde jag till temat "lantligt, romantiskt och shabby". Jag vet inte om jag lyckades så jättebra med min tolkning...
Den sista LO:n är gjord till utmaningen som hette "scrappa en layout med känsla av stillhet".

6 kommentarer:

Karina sa...

Härliga LO´s! Jag gillade "blommor" LO´n. Du är hurtig med ditt scrappande. Jag hinner inte alls med det just nu och så skulle jag behöva göra en material beställning!

zozzo_87scrapbooking sa...

Ojj vad fina som vanligt:-) Ojj I LOOOOOVEEE den där sista,,vilopaus på golvet...Men jätte härliga alla 3!!:-)

SusanneSj sa...

Jättemysiga.

/Susanne

lillis70 sa...

Med risk för att låta tjatig (jag menar dock vad jag "säger" varje gång)Du är såå duktig!!! Jätte fina alla till utmaningen! Sedan den med sovpaus, så söt!!

Lotta sa...

Underbara LOs, gillar verkligen den Vilopaus på gålvet....underbart foto, fina papper och färger och jag gillar stilen på rubriken jättemycket. Vad är det för stil??

Eyovine sa...

Du, dina lo´s är bara helt underbara!!! Gillar ju rosa, så där gulligt rosa... men jag har bara små pojkar, å då blir det rock rosa på tjejerna =)
Tycker du ALLTID lyckas så bra.
Hur jag hinner så mycket?? Helg och tonårstjejer som barnvakt ;-)
Lycka till med de fortsatta utmaningarna! / Maja