söndag 14 september 2008

Två nya till Magdas

Jag har hunnit scrappa två LO:s till Magdas scrapfeber idag. Den första LO:n är gjord till utmaningen som löd så här: "Gör en layout, ett kort eller något altrat som är trendigt, citychict och läckert. Bläddra i en tidning, kolla på nätet eller bli inspirerad av Sex and the city."

Det första jag tänkte på när jag läste "city" var asfalt. Så jag försökte återskapa känslan av stadens asfalt och betong. Men lite rosa och svart måste ju också vara med om man ska vara chic och trendig. Och lite glittriga bokstäver, punchinella och fjärilar - det är väl trendigt, eller hur? Smile


Följande LO är gjord till deras skissutmaning. Färgerna stämmer inte riktigt överens med verkligheten, men så här ser den ut i alla fall:Och till sist en närbild på titeln eftersom den syns lite dåligt:


11 kommentarer:

Bark sa...

Åh, älskar verkligen den översta Lo:n, den bästa jag sett på ett tag!! Helt i min stil =)

Eyovine sa...

Den första lon är super coool... Me like!
Gillar den andra också... härligt foto.

zozzo_87scrapbooking sa...

Fina lo.sar!!Nee,,nu måste jag scrappa i svart o rosa igen det är ju bara föör fint ju!!Jaa,,ojj vilken pussmun agnes har!!;-)

Maria sa...

Vad produktiv du är, jättefina LOs som du har gjort i helgen! och vad söt Agnes är..!

Xaim sa...

Oj vad många fina Lo du gjort, gillade verkligen den "trendiga" Lo härliga färger och kortet gick verklige så bra ihop med färgerna du valt till Lo'n.

Pyzzlan sa...

Du har verkligen varit produktiv i helgen! Gillar citychick LO'n, bottenpappret är ett av mina favoriter. När jag läste utmaningen (och att associera till SATC) kom jag genast att tänka på: SKOR! Tur att du tänkte på något annat :-) Pigga färger du har använt i Pussmun LO'n.

MalinL sa...

Åh! "Du är vår lilla stjärna" är bara sååå himla läcker!!!

Hem i vitt sa...

Jag har något till dig på min blogg.
Kram från Meli

ULLA sa...

Woooww, vilka LO:er. "Vår stjärna", finns inte ord att säga om den...Häftig.

MarieG sa...

Superfina LO´er du gjort till scrapfebern!
Ha en bra dag!!
/MarieG

MarieG sa...

Superfina LO´er du gjort till scrapfebern!
Ha en bra dag!!
/MarieG