fredag 2 januari 2009

10-i-topp år 2008

Jag ska göra som många andra och lägga ut de 10 layouter jag tycker bäst om från det gångna året. Det var INTE lätt att välja 10 st kan jag säga! Jag märker väldigt stor skillnad mellan layouterna från början av 2008 och de som jag gjort nu de senaste månaderna. I början av året var det enkla LO:s med väldigt få mönstrade papper och lite dekorationer. Nu gillar jag att använda mycket av allt, gärna flera mönstrade papper och massor av dekorationer. Jag skulle helst bara ha velat välja LO:s som jag gjort de senaste månaderna till min 10-i-topp lista, men jag försökte variera mig lite och välja LO:s i olika stilar och färger.

Här kommer de utan inbördes rangordning. De nyaste kommer först och de som är gjorda tidigast kommer senast i inlägget.Näää, det gick inte att välja bort nån mer så det får bli 11 st i min 10-i-topp :-D

Kram,

13 kommentarer:

Heidi sa...

jättehärliga LO's i din 10-i-topp-lista. Nu blir jag ännu mer sugen på att göra en likadan lista själv. Får se om jag hinner ta mig tid till det.

Örnen sa...

Kanonfina LOs!!!

Pyzzlan sa...

Det var jättemånga fina och varierande LO'n här. Jag trodde ju alla skulle vara rosa typ :-) Och höst LO'n fick komma med också! Jag gillar den blå Beauty LO'n men min favorit blir nog Du är det finaste jag vet.

Willea sa...

Heeeeelt underbara! Min favvis är "sikta högt" - den är outstanding!

Kram :)

Lotta sa...

Vilka kanonLOs du har gjort under 2008....och nu vill jag se mer läckra LOs här under 2009:) Det syns verkligen att du har utvecklats under året.....sen inte sagt att dom i början av året är mindre fina. ABSOLUT inte!!
Jag har tänkt göra en sån här lista med...men det är svårt!
Ha det så bra:)

Eyovine sa...

Superfina, å kul att se hur det förändras =)... alla är härliga med fantastiska foton... min favvo blir nog ändå stjärnan... gillar upplägget och perspektivet på fotot.

CamillaE sa...

Så jättefina allihop! God fortsättning på det nya året!

Pimmi sa...

Helt otroligt, så fina vå duktig och inspirerande du är kram Emma

carina sa...

helt fantastiska layouter!!!!♥

God fortsättning!

Mette sa...

Mmmmm så mycket fint! Verkligen underbara allihop!

Så... Sökte du? :)

Kram!!!!

Linda sa...

Den här sidan har jag aldrig varit inne på förut tror jag, hittade hit via Nook som jag hänger på jämt och ständigt!! Vilka grymt läckra layouter du har gjort under året! Jättefina verkligen!!!

Bark sa...

Vad många fina Lo:S!! Mina favoriter är "sikta högt" och "vår lilla stjärna"!

Essmo sa...

Vilka underbara layouter du gör! Mina favoriter är de 2 översta,sååå himla finfina!
Gillar även "sommartjejer" superfint kort!