måndag 26 januari 2009

Två kort

Jag är ingen kortmakare brukar jag alltid säga...men nu har jag har ändå införskaffat några motivstämplar och en hög med Promarkers. Jag hade inte tänkt att jag skulle börja göra kort, men jag har insett att det kan vara kul ibland. Och så slipper man ju betala dyra pengar för att köpa födelsedagskort i butiken :-) Det här kortet gjorde jag efter Scrappers skiss där allt skulle gå i bruna och beige nyanser. Jag tycker färgskalan passar bra till de söta Sarah Kay stämplarna.

7 kommentarer:

Alex sa...

båda är verkligen jättefina, men jag gillar nog det första en liten smula mer. du gör rätt i som ger dig inpå kort! det slog mig att jag kunde ha sett de här i en butik bland 1000 andra kort och jag hade nog kunnat gissa på att du har gjort dem. du är verkligen bra på att sätta din egna prägel på det du gör. får man fråga hur du har gjort swirlsen? stämplar?

Scrappers sa...

Underbara kort=) Man kan inte tro att du skulle vara nybörjare på kortfronten!! Roligt att du vill vara med i tävlingen =)

Mvh
Malin

MalinL sa...

Jättefina kort båda två! Blir nog lite av en kortmakare av dig en dag ändå! Alla kort hittills som du gjort har ju varit superfina!

Essmo sa...

Himla fina kort! Tror som Malin att det nog allt blir en kortmakare av dig.. & som du säger, perfekt & bli av med spill!
Kram!

Eyovine sa...

Du ÄR ju en kortmakare ;-)... sååå läckra båda två. Gillade motivet på det undre kortet. Vart kommer stämpeln ifrån...

Karina sa...

Du får nog sluta skriva att du inte är non kortmakare!!! ;-) Hur fina som helst!! =)
Jag har inte alls gett mej in i "stämpel-världen" ännu...men du gör mej riktigt sugen nu! =)

mymlis sa...

Härliga kort!!! Och instämmer med tidigare kommentarer; man kunde tro du hållit på med kortamrei hur länge som heslt! Förresten, den andra stämpel, vems är det? Så söt! :-)