måndag 26 januari 2009

Två LO:s

Den första LO:n är gjord till Scraphusets skisstävling. Ramen runt bakgrundspappret har jag stämplat med Basic Greys swirlstämplar. Bokstäverna i "mysigt" var egentligen vita, men jag målade dem med chalk i nyansen Creamy brown.
Följande LO är gjord efter en skiss på Grodans. Det är en riktig olycks-LO... Först hade jag tänkt göra hela LO:n på det rosaprickiga pappret (utan svart bakgrundspapper alltså). Men jag ritade en ram ppå det rosa pappret som blev såååå ful så jag var tvungen att klippa bort den. Så jag limmade upp det som var kvar av LO:n på ett svart papper...och så stämplade jag några vita swirls på det svarta som inte alls blev snyggt. Så då bytte jag till ett nytt svart bakgrundspapper. Så jag kan inte påstå att det är en LO jag gillar speciellt mycket, det var såå mycket krångel med den. Men ibland är det kul då det blir misslyckat och man tvingas tänka till lite och modifiera sin ursprungliga plan. :-)


Här kommer en närbild på LO:n. Titlen fick jag hjälp med av min kära make :-) Jag brukar ofta fråga honom om han har några bra tips på titlar, men han brukar för det mesta ha så långa förslag så det inte får plats, men den här titeln tyckte jag var klockren. För det är ju verkligen skitkul hon har då hon sitter på pottan med massor av leksaker och böcker som underhållning :-)10 kommentarer:

Eyovine sa...

Gillar verkligen titeln "shitkul". två härliga LO:er som vanligt. Tycker du räddade upp LO:en bra.

Kram Maja

MalinL sa...

Två stycken jättefina LO's! Och den andra, "skitkul", blev riktigt bra fast att du hade så mycket otur med den.. :) Och titlen är ju verkligen suverän! Där lyckades verkligen gubben din! :D

Pyzzlan sa...

Hmmm, jag som trodde du var busy nu när du börjat jobba :-) Härliga LO's båda två och bra titlar på båda. Jag gillar alltid LO'n som beskriver vardagliga fenomen.

Scrapmom sa...

Haha, tvåan var verkligen skitkul ;-) ÄLSKAR den stämplade kanten MASSOR!

Karina sa...

Snygga LO´s. Den första är snygg i kanterna då du stämplat och de rivna kanterna ger ett gammalt intryck över det hela. Mysigt fto också.
Dena andra är så lekfull i stilen, färgerna och fotona. Rubriken säger allt! :-D

Pillan sa...

Jättefina LOs!! Gillar verkligen färgerna på den översta! och sen är den rosa helt underbar, snygga kombinationer!

Alex sa...

haha.. håller med om att rubriken på den andra är klockren! ska komma ihåg den när jag får några pottbilder att scrappa om 1-2 år ;-)

älskar den swirlade kanten på den första! vackert!

Ninnu sa...

Moi! ÖköMökön blogissa suunnitellaan ensimmäistä vaihtoa joulukuisen arvonnan tiimoilta :)

baula sa...

Ihana sivu! Todella kaunis taustapaperi ja ihanasti revityt reunat toisissa papereissa. Kenen valmistajan nuo pienet mustat neliöt kirjaimet on?

NinaiNinja sa...

Hej! Länge sedan jag tittade in här, men oj vad fint du har lagat! Och ja, klockren rubrik! =)