lördag 13 februari 2010

Scrapping light

Ja, som ni vet så är ju inte scrappandet speciellt högt prioriterat just nu, men jag hittade faktiskt tre kort som jag gjorde för ett tag sen som jag inte bloggat. Jag vann ett Basic Grey kort-kit i en tävling (jag tror det var hos Mima´s). Om jag minns rätt så innehöll kitet 10 kort som man skulle limma ihop.
Det var ett lite annorlunda sätt att göra kort på som jag inte testat tidigare. Alla bitarna var färdigt utklippta i lagom storlekar och de var numrerade så det var bara att söka reda på alla delar som hörde till ett visst kort och limma ihop dem. Ett enkelt sätt att göra ett kort om man har bråttom. På vissa av kortet har jag lagt till lite annat material eller lämnat bort sånt som jag inte ville ha med, så de är ändå inte riktigt enligt "receptet" :-)

Alla papper och färger var kanske inte min vanliga stil, men det var kul att pyssla med nåt som blev snabbt färdigt. Och det är ju alltid bra att ha kort på lager! Lite scrapping light kanske man kan kalla det ;-)
Men nu längtar jag verkligen efter riktig scrapping! Jag har inte haft ork att plocka fram mina saker den senaste tiden eftersom vi har haft lägenhetsvisning här ganska ofta. Det är ett sånt stort projekt att släpa fram alla saker så jag gör inte det om jag vet att de måste städas bort igen om någon dag. Men nu hoppas jag att jag skulle hinna scrappa snart igen! Tror jag ska beställa lite nya saker så kanske det är lättare att komma igång igen! Nyheterna har börjat dyka upp i butikerna nu så det börjar kännas lockande att beställa lite nytt material.


Jag undrar vad som blir vårens TREND inom scrapping? Jag tycker det har kommit så lite roliga nyheter den senaste tiden så jag längtar verkligen efter nåt nytt och annorlunda nu!


6 kommentarer:

Pyzzlan sa...

Vilka härliga retroaktiga färger det är i korten. Inte riktigt vad man är van att se hos dig, men jag tycker iallafall att de är jättefina! Tänk bara vad du skall kunna scrappa i ditt nya scraprum sedan. Ha en bra alla hjärtans dag!!

Pyzzlan sa...

Sjuttsingen också, jag har missat att texten är från en schlagerlåt. Antar att det finns några guldkorn bland dem också :-)

Willea sa...

Jättefina!! Hoppas du tar fram scrapsakerna snart, saknar dina vackra alster!

Kram :)

Angelica - Angel - Dolliver sa...

Himla läckra kort - och en ovanlig syn i din blogg - inget rosa?! ;-)

Hoppas du snart får ordning & reda runtomkring dig så du kan plocka fram scrapsakerna i lugn & ro - vilken scrappare som helst hade ju fått abstinens i ett sånt läge!! ;-)

Hoppas allt är bra med dig!
Ha de bäst snäckan!
Kraam // Angelica

Pyzzlis sa...

Jättefina kort, enkla och rena. Ibland kan dessa vara bra att ha också...

/Jenny

*Bling* sa...

Men du korten blev ju jättefina, schyssta färger.