tisdag 7 september 2010

Cirklar

På arbetskompisarnas uppmaning ska jag nu uppdatera bloggen...de tyckte det började vara dags! Och jag måste nog hålla med dem :-) Tur att jag hade en obloggad LO på lager som jag kan visa nu.

Tänkte jag skulle göra en enkel och inte alltför krävande LO så jag letade efter små, passande pappersbitar i min spillbitshög. Det är enkelt att jobba med ett svartvitt foto eftersom alla papper passar, man behöver inte tänka på att det ska matcha med färgerna i fotot, som jag annars brukar vara ganska noga med.

Det blev cirklar i rosa och turkos med lite svarta detaljer.

Av gamla Thickers lyckades jag få ihop den korta rubriken. Blommorna är köpta på Tiimari för många år sen. För det mesta när jag scrappar använder jag jättegamla saker, jag vill alltid spara de nyaste sakerna jag köpt. :-)
Jag gillar att ha med datum när ett foto är taget och i många fall väljer jag att skriva det direkt på fotot innan jag framkallar det. Enkelt och snyggt!


7 kommentarer:

Essmo sa...

hej! oj va längesedan, skoj å kika in här... En väldig stilren lo med väldigt fint foto.
Försökte kolla in i din inredningsblogg, men jag var inte inbjuden =( får jag inte läsa den längre?
Hoppas allt är bra med dig å magen =)
kram kram!

cia sa...

Jättemysig LO. Kul med de små samlingarna av papper och dekos:-)

Ankicharlottas bloggochscrap sa...

Roligt med en ny LO. Underbara färger o stilren. Snyggt! :)

Heidi sa...

Snygg och stilren LO! :o) Härlig färgkombination!

Pyzzlan sa...

Kul med en uppdatering!! Stilren och fräsch LO. Helt i din stil iallafall. Nu är det bara att fortsätta när du väl kommit igång!

Bettan sa...

Jättefin lo, gillar färgkombinationen som du har använt :)

Karina sa...

Roligt med en uppdatering! Jätte fin LO och jag gillar datum på fotot. Tidigare hade jag alltid det på fotona, för att veta när det tagits. Men det är ju så gult å fult, så när jag började scrappa lämnade jag bort det. Men det där är ju en snygg detalj.