onsdag 22 september 2010

Dopkort

Nu har jag gjort mitt första Magnolia-kort! Bättre sent än aldrig, eller hur? Jag har aldrig varit speciellt förtjust i Tilda-stämplarna (tycker hon ser lite konstig ut då hon saknar både mun och näsa), men på ett sätt är de ju ändå jättesöta. Så jag har köpt hela TRE stämplar! :-) Få se då om de blir använda eller om de ligger i lådan hela tiden... Invigde i alla fall en av dem i helgen och gjorde ett dopkort. Kanske inte världens mest passande dopstämpel, men den fick duga (jag var så sugen på att testa att färglägga den).


Psalmversen har jag skrivit på datorn och printat ut (inspirerad av ett kort som Pyzzlan gjort). Det prickiga pappret är en del av vinsten som jag vann i Allt om Scraps tävling. Jag fick välja ett kit med papper från Frejas Skapargård. Det blev ett rosa kit såklart :-)


Fjärilen och delar av klänningen är glittriga men det syns som vanligt inte på fotot.

Vackert band med fransar från knapp- och bandaffären som ligger i samma hus som mitt jobb. Jag brukar kila ner dit ibland på kafferasten och bunkra upp med lite nya saker. :-)
Får man förresten rita dit en mun på Tilda? Eller är det "olagligt"? Tycker hon skulle se mycket sötare ut då! :-)

8 kommentarer:

cia sa...

Jättefint!
Och perfekt att skriva psalmen sådär! Ska jag komma ihåg :-)

Jessica - "Jecca" sa...

Jätte fint kort du gjort!Och samma gäller kortet i inlägget innan! Roligt att se alster av dej! :)
Hur mår du? När har du bf?

Maiden sa...

Superfint kort! Gillar verkligen fransen! :-)

Melle sa...

hihi... senast i går låtsades min kollega rita dit en mun på Tilda, o gubben tycker magnoliorna påminner någo monster han läst om som liten, som saknar näsor och munnar... Jättesötakort har du iaf gjort!

Annette sa...

Åh, så fint kort. Jag som älskar band, papper och tyg. Tack för att du mailade mig på Frejas.nu om vad som blev av vinsten av mina designpapper.
Just nu är jag i Borås i Sverige och ska visa alla nya tyger och naturligtvis scrappapperna som jag designat. Hoppas vi hörs igen.
Hälsningar
Annette Philip

Pyzzlis sa...

Ett jättegulligt kort, och Tilda är jättesöt. Det finns en tråd på Svensk scrapbooking som diskuterar det med att måla näsa och mun på Magnolierna. Där säger de att det är tillåtet... gå in där och titta...

NuttesPyssel sa...

Alltid lika roligt att titta in här. Fint kort!

Hanna sa...

Jättefint kort! Du har också en fin fjäril på, lite lik min som du frågade om. Den jag har är en Martha Stewart stans, vet inte vilken storlek dock, fanns bara en när jag köpte...