lördag 18 september 2010

Födelsedagskort

Igår fyllde min mamma 65 år och idag har vi firat både henne och min bror (han fyller idag). Min mammas favoritfärger är olika nyanser av brunt och beige så det brukar alltid bli ett sånt kort till hennes födelsedag. I år hittade jag en passande tävling på Pysselmyran där man skulle skapa ett alster i svartvitt eller sepiatoner, så kortet fick bli mitt bidrag.

Jag föredrar att göra kort utan stämpelmotiv eftersom det går mycket snabbare. Det tar en evighet för mig att färglägga ett stämpelmotiv och sen är jag ofta missnöjd med resultatet. Så här fick det bli stora, vackra blommor i blickfånget istället. Jag tycker inte riktigt om att använda så här "bulliga" blommor på LO:s eftersom albumen blir så tjocka, men på kort tycker jag de passar utmärkt.

Hittade guldbruna swirls i mina gömmor som passade perfekt till kortet. Det bruna paljettbandet är köpt på lokala knapp- och bandaffären.
Fjärilen är utstansad med en Martha Stewart stans och den glittrar fint av Stickles (som inte syns på fotot). De små runda bokstäverna kommer från Jenni Bowlin.


Det kommer att bli många kort i bloggen den närmast tiden. Imorgon ska vi på dop så jag har gjort mitt första Magnolia-kort. Sen är det många kompisar som fått barn den senaste månaden så jag får ligga i lite med babykort-produktionen tror jag. :-)


5 kommentarer:

LadyDi sa...

Jättefint kort! jag är helt på din mammas linje vad det gäller färgval;-)Kram kram

Sara sa...

Jag är helt på samma linje som dig angående kort och blommor (och stämpelmotiv) :) Jättefint kort!

NuttesPyssel sa...

Snyggt!

Karina sa...

Jätte fint kort i varma toner! Hon blev säkert glad.
Ser fram emot att se mera kort snart då ;o)
Ha det bra!

Heidi Backman sa...

Snyggt kort!