söndag 21 december 2008

GOD JUL!

Här kommer en liten julhälsning från oss! Hoppas ni alla får en riktigt GOD JUL!
Jag har gjort en LO med det foto som vi skickade som julkort i år. Det var svårt att fota LO:n rakt så därför syns det lite av mattan bakom LO:n... Kortet är digitalscrappat innan framkallningen, jag har lagt dit en ram med juliga dekorationer. Jag gissar att det inte syns så bra så jag lägger in fotot skilt för sig så ser ni bättre.
Chipboardswirlarna har jag målat mörkbruna med en stämpeldyna och sen lagt på ett tjockt lager Crackle Accents. När det torkar så spricker det upp lite och gör att det ser lite gammalt och nött ut.En lite oskarp närbild på blommorna från Petaloo.Till sist ska jag visa vinsten som jag vann i Stellas höstmixtävling. Jag fick ett kit värt ca 500 kr då jag kom 2:a i en av tävlingarna. Priset var helt i min smak, en massa rosa! Ja, nästan ALLT gick i rosa. Perfekt för mig! Jag kommer helt säkert att ha användning för alla fina saker. Kul med en oväntad julklapp :-)


Ha en skön julhelg och hoppas ni får många roliga paket - kanske scrapsaker? :-)

5 kommentarer:

Scraptroll sa...

Snyggt!! vad kul sen att ha kvar det kortet till ett annat tillfälle. God Jul!

Essmo sa...

Superfin!
Önskar er en GOD JUL!
Kram K.

Karina sa...

Fin LO. Jag har också sparat alla julkort vi gjort av Anton och funderat att jag kunde göra en LO av dem...Wow vilken vinst, den passar ju dej perfekt!!! Ser fram emot att se fina saker snart. ;-)
God jul till dej också!

Pyzzlan sa...

Jättefin jul LO! Förstår att du diggar vinsten, det är ju bara rosa grejer typ :-)

En riktigt God Jul till er också! Kramar från oss alla

CamillaE sa...

God Jul! Tack för inspirerande layouter.