tisdag 30 december 2008

Magdas januariutmaning

Det har varit lite dåligt med scraptävlingar under julhelgen, men nu har det äntligen dykt upp några nya tävlingar. Det är så inspirerande med tävlingar och jag får ihop en LO mycket snabbare om jag har en skiss eller annan utmaning. Magdas har en tävling under hela januari månad där man ska göra en LO utgående från skissen nedan. Dessutom var det lite andra krav på LO:n, t.ex. att man skulle ha med en rosett, knappar och blommor.Så här blev min tolkning av skissen. Inte så likt, men jag utgick i alla fall från den från början :-) Sen kom det till några cirkelformade saker som inte fanns på skissen... Den turkosa cirkeln är utskuren med Silhouetten. Ordet Beauty var färdigt tryckt på pappret och texten som står i cirkeln fanns tryckt lite längre ner på pappret, men det syns inte nu för jag satte det bruna pappret över den. Så därför skrev jag dit samma text på den turkosa cirkeln.Knapp och rosett som skulle finnas med enligt tävlingsreglerna.Härliga halvpärlor från Kaiser Craft.

Där ordet Beautiful finns nu fanns det från början några bokstäver och siffror som inte var så fina, så jag satte dit Beautiful-rutan istället.11 kommentarer:

Hanna sa...

Åh, wow vilken fin LO!

Pyzzlan sa...

Fint med brunt och turkos. Jag tycker mig inte se något rosa på denhär LO'n. Ser jag fel eller? Helt underbart foto av Agnes!

Eva J sa...

Vilken otroligt fin Lo, kanonfina färger.

lillis70 sa...

Så fin!
Gillar det rivna, grova, mot det sirligt ljuvliga. Och din söta tös!!!

Tette sa...

Oh, wow så fin den var Lo:en och vilka fina fotografier. Vad jätteroligt att du inpspirerades av min skiss. Lycka till i tävlingen!
Kram Tette (Magdas DT)

nillar sa...

Jättefin tolkning av skissen! Fotot är helt fantastiskt! Kul att du ville vara med - din tolkning är jättefin!
/Pernilla (Magdas DT)

Heidi sa...

Jättefin LO! Va kul med en tävling. Satt precis och letade inspiration till denna kvälls scrappande. Tackar, tackar!!

Scrappers sa...

Oj så fina LOs du gör!
Jag var lite vag i min beskrivning vad jag menade utan dekorationer på LOn. Inga "standard" som blommor, öljetter och färdiga sådana dekorationer. Men det är välkommet att göra egna av mönstrade papper och cardstocks om man vill det. Det är lite extra roligt att se vad som hittas på och hittills har jag fått in många läckra grejer =)

Mette sa...

Först vill jag bara säga... WOW vilken fin layout! Helt underbar.

Ang din fråga om The Nook... Klart att du ska söka!
Visst ska du göra en del DT-jobb - layout mm, men inget som är tidskrävande alls! Och så ska du naturligtvis vara aktiv på forumet och i galleriet... Men det är ju bara roligt! Så sök! Och lycka till!

Kram!!!!
Mette

Lotta sa...

WOW....den är ju helt underbar!! Tokgillar hela upplägget och färger...ja allt!! Du måste ju ha bra chanser att vinna:)

pysselpetra sa...

Underbar tolkning!!!