fredag 10 juli 2009

Babykort

Äntligen en uppdatering i bloggen! Konstigt nog har det blivit mycket mindre tid för scrap sen jag fick semester...det är så mycket annat man ska hinna med då. Vi har bl.a. varit på en liten semesterresa till Mumindalen i Nådendal.

Ett babykort har jag i alla fall gjort. Det är till Scrapperiets andra deltävling. Skissen var jättefin, kommer säkert att använda den fler gånger då jag ska göra kort. Det är ju såå fint med rosetter på kort! Så här skissen ut:
Jag gjorde ett rosa-grönt kort med den lilla Tingtura-bebisen.


Den hjärtformade nålen tog jag bort innan jag gav kortet åt min kompis, jag tyckte inte färgen passade in, den var liite för röd. Men jag hann inte fota om kortet efter att jag tagit bort den :-)

Jag har scrappat en massa till Storyhouse också, men det visar jag en annan dag. Kom ihåg att ni fortfarande hinner skicka in ett bidrag till lifttävlingen som pågår t.o.m. 12 juli på Storyhouse.


8 kommentarer:

Pyzzlan sa...

Vilket fint och färgglatt babykort! Det blir säkert mottagarna glada över. Håller med om att skissen är lyckad. Måste spara den för framtida behov jag med. Ha det gott!

Willea sa...

Åh, så fint! Jättegulligt och med en underbar färgkombination!

Eyovine sa...

Supergulligt =)

Ankicharlottas bloggochscrap sa...

Vilket underbart kort! Fina färger!! Den skissen sparar jag också för framtida kortmakeri... ;)

Alex sa...

nä men va söt! så fina, passande papper! o vilken underbar rosett du har fått till!

Jo sa...

Urgulligt!

Kizzimizzi sa...

Ååhh vilket sött kort :)!

Cattis sa...

ååhh..urgulligt kort!