onsdag 15 juli 2009

Inget nytt

Hej på er!

Tyvärr har jag inget nytt att visa upp idag heller! Eller jag har nog en massa nytt som jag inte har bloggat, men min dator är på service på obestämd tid, så det blir inget fotande och bloggande före den kommer tillbaka. Jisses, vad man känner sig avskärmad från omvärlden då man varit utan internet i TVå dagar! :-)

Just nu sitter jag vid en lånad dator, tänkte bara att jag skulle uppdatera er så ni vet var jag håller hus ifall min datorlösa period drar ut på tiden. :-) Jag gissar att jag inte kommer att få den tillbaka före nån gång i nästa vecka.

Fast jag kan visa en liten detaljbild av ett kort jag gjort...resten få ni ser senare :-)
Ha det så bra alla så lovar jag att blogga nåt nytt så fort jag har möjlighet igen!

4 kommentarer:

Pyzzlan sa...

Det är väl nog total semester att vara utan dator också antar jag :-) Hoppas att det fixar sig snart. Tagen är från Stellas - fanns en massa olika att välja på. Ser fram emot att se dina nya alster snart!

Eyovine sa...

Ja det är otroligt vad tekniken gjort oss "beroende". Hoppas inte din dator blir borta allt för länge. Ha en fin semester =)

Nenne sa...

Hoppas du får tillbaka datorn snart för jag vill se hela kortet!!! Så läckert med silver + svart!

Ha det bra, kram
/Nenne

zozzo_87scrapbooking sa...

Scraptid...Hmm vad är det?? ;-) hihi... Nee jag har börjat jobba fulltid nu så jag hinner inte riktigt känner jag med scrappingen som jag egentligen skulle vilja hinna...Suck...Hoppa vi snaaart är inne i rullorna igen...;-) Jag saknar dina alster med!! Borde ta en scrapträff snart...
Jag ska ju snart till STHLM o shoppa i några scrapbutiker...Jippiii o så ska vi till IKEA osv...
Ha det bäst nu tjejen!Hoppas du får tillbaka datorn snart!!Kraam