måndag 20 juli 2009

Cute

Nu blev det lite bråttom att uppdatera bloggen då jag kom på att deadline för Zarahs skissutmaning är ikväll! Jag gjorde en LO till den här skissen igår kväll, men jag glömde helt att fota den idag. Så nu var jag tvungen att fota inomhus (det regnar ute) så resultatet blev lite knasigt färgmässigt. Först skissen:Jag tog fram ett fint men svårscrappat papper. Jag ville försöka få så mycket som möjligt att synas av de fina blommorna,så jag skar ut några av dem och la ovanpå de andra pappren och fotot. Pappret är vitt i botten, men ser lite daskigt ut nu p.g.a. att jag fotade inne.


Här har jag använt de gråa thickersen igen, men målat dem svarta den här gången.Jag hittade några svarta rub-on fåglar och kvistar som passade bra som dekorationer. Annars fick den lämna ganska odekorerad, pappret är tillräckligt med dekoration i sig själv tycker jag.Sen var det Cattis som frågade om fotot på den förra LO:n. Ramen och pappren är helt gjorda på datorn. Det är alltså inte "riktiga" papper utan en Photoshop ram där jag satt in fotot, lagt dit texten och sen framkallat. Hoppas du förstod hur jag menade! :-)

Tre inlägg på en dag - det var inte dåligt det inte! :-)
Tack för alla fina kommentarer ni lämnar!!!!


8 kommentarer:

Essmo sa...

Oj va fina layouter du har hunnit med! Gillar sommarlayouten massor! Vilket fint foto på er 2! =)

bitte71 sa...

Hihi, är inne och kommenterar för tredje gången idag! Så jättefint papper och fotot är jättesött!

zozzo_87scrapbooking sa...

Två heeelt underbara LO.s du gjort (detta o inlägget under) Fasiken du har flyt nu tjejen o det unnar jag dig, verkligen!!Kraamar

Zarah sa...

Jätteläcker LO! Tack för att du är med! :D

Willea sa...

Så vacker! Vilket läckert papper, vem har tillverkat?

Tack gulle du för awarden - *glad*!

Örnen sa...

Superfina alster du uppdaterade din blogg med igår :)

mymlis sa...

Vilket fint familjeporträtt! Och vad Agnes är lik sin pappa :-)

Tezzan sa...

Vilken gullig layout på en gullig tjej... Familjefotot var så fint...